Holky pomoooooooooooc co ty pupínky???!!!!!

26.11.2009

Ahojte kočky moje jak se mate?Ja nic moc nejak upadam do lehčích depresí :( !!!To,že mam 6kg navrch to mi ani tak nevadí je to pro to nase zlaticko...aspon je fajně živenej :qu: :s: :s: :s: :s: Ale uz asi mesic me trapi bedary,ale fakt mooooc,mam je po celem xichtiku a navic nejen tam!!!Mam je i mezi prsama a na zadech!! :jawdrop: :jawdrop: Je to desny takhle jsem vypadala naposled v 17letech!!Pak jsem zacla brat antikoncepci a nejak se to srovnalo,pak jsem vysadila kdyz jsme se snazili o mimi a zaclo se to zase rozjizdet a ted uz ani bez makeupu nemuzu vylezt a i pred manzou se citim blbe,obzvlast mezi temi prsy to mi strasne vadi!!!Nemate nekdo nejaky typ,radu,nejake caje nebo tak? Čim to aspon trochu zmirnit??!Kosmetiku jsem vyzkousela snad vsechnu co je na trhu,jsem kosmeticka takze i cisteni a masky probehly a je to stale horsi a horsi :r: a to prosim cekame klučíka!!!Opatrujte se

Tak s tímhle mám bohatý zkušenosti. Od puberty mě to zlobí - hlavně na zádech a hrudi. Pomáhala jedině antikoncepce Diane 35 nebo antibiotika. Když jsem byla poprvý těhotná taky se mi to hrozně zhoršilo, ale trvalo to spíš jen první čtyři měsíce, ale na obličeji se mi to dělalo do konce těhotenství. Taky jsem čekala kluka, takže pověry typu akné holčička blbost. Ale holky, co na to trpí prostě v těhotenství s tím budou bojovat.
Byla jsem s tím u doktorky, může se Eclaran, jak už tady někdo psal nebo Zineryt vodička s antibiotikem, která se taky v těhu může. Zmírňuje projevy, ale nezmizí to. Existuje sypkej čaj v lékárnách křemíková bomba, to by se asi v těhotenství mohlo. Potřeba vyzkoušet. A lze používat volně prodejný zásyp se sírou. Beďárky vysušuje.
Já jsem těhotná znovu a hned od prvního týdne jsem byla pěkně osypaná. Začátky byly strašné, bolavý velký uhříky hlavně na zádech a bradě. Teď už se mi na zádech dělá nových minimum, ale mám toho zas víc na hrudi - spíš takové menší, i na prsou a bříšku. Na obličeji standard, sem tam něco, spíš pod ušima, ale pleť mám hroznou. Používám dobrou kosmetiku, ale černých teček a malých pupínků se stejně nezbavím. Jinak jsem tentokrát zatím na kožním nebyla, jen občas zasypala. Ale mnohdy i při kojení se to objevuje.
Hodně stěstí s léčením, ale neboj ono to přejde. Většinou to netrvá celé těhotenství. Ještě že není léto co a můžem se zahalit?!

In reply to by Vanhýsek

Tyblaho Vanhysku ty jsi na tom teda uplne stejbne,no na kozni se mi tady moc nechce,jsem kosmeticka a tak se snazim to lecit vsim moznym,nakonec jeste zkousim ten teea tre oil a musim rict,ze se to konecne malinko sklidnilo a nemam ty pupence takove,,stavnate,, :00: :s: :s: :s: tak budu dal pokracovat s toim a jeste jsem koupila masku z mrtveho more a ta by snad taky mohla trochu bodnout :#o: No ja brala taky diane a super mi pomahali pak mi je doktor prepsal na ...uz nevim co ze je jako beru moc dlouho a ze to neni dobre ale me ty dalsi prasky prave nepomahali tak jsem si tajne v praci nechala napsat od doktorky kozni zase diane a plet super jenze jsem rozvirila v tela takovou hormobnalni bouri ze jsem po vysazeni antikoncepce nemohla 8mesicu otehotnet....pak jsem zmenila gyndare a ten nam moc pomohl a ted uz mam v brisku Samuela :h: :h: :h: Tak se opatruj a hura do boje s pupinky :qu:

tak já jsem na to trpěla před těhu, když jsem vysadila antiko, měla jsem úplně osypaný tváře, šla jsem na kožní a dr. mi předepsala mastičku, která se může i v těhu, myslim, že eclaran a ještě nějaká, to už si nevzpomenu. Pomohlo mi to rychle, teď už na xichtě nemám nic, ale opravdu vůůůůůůůůůbec nic. Akorát se mi teď začaly dělat takový červený skvrnky, vypadám jak posraná od much, ten můj tomu říká muší hovínka :s: . Tak si zkus na kožní skáknout

Ahojky, tak tohle mě trápí taky, trápívalo mě to v pubertě, než jsem začala brát antiko a po vysazení antikoncepce se to zase vrátilo.... teď co čekáme malý, tak je to ještě horší :( já doporučuju (a to jediný mi na to fakt pomáhá) olejíček Aloe Vera.... on to jakoby vysuší ty pupínky a ty pak nejsou tak zarudlé a krásně se hojí... já to dělám tak, že večer si otřu pleť normálně vlhčenýma ubrouskama pro děti :one: a na ty beďárky napatlu ten olejíček... je to sice chvilku mastný, ale to vydržíš a mě to fakt pomáhá a pomohlo to i kámošce ;) tak to zkus....jinak co mi říkala doktorka, tak žádné masky, žádné extra čištění, nejlepší je obyčejná voda a mě se teda teď hodně osvědčily ty dětské vlhčené ubrousky :one:

In reply to by Nikkys

jj, v lékárně, ale teď mrkám, že jsem ti to napsala blbě, já tady kecám s kolegyní o Aloe Vera a tobě jsem chtěla napsat Tea Tree Oil :s: .... takže na Aloe Vera, ale musí to být Tea Tree Oil..... prodávají to i v drogerii snad, v lékárně určitě a já ho jednou měla i z Oriflame myslím :one:

Já jsem v t 7 týdnu a jsem taky jak v pubertě. Mám hrozný boláky i na krku a všude. Na zádech i na obličeji. Čím víc to čistím, tím mě připadá, že je to horší. :(

Jé Niky, to mě mrzí, že máš takový trápení !!!! Já to mám podobně, jen ne v obličeji, ale jako Ty, na prsou !!! Jsou to vždycky takový spíš zduřený chloupky, ale drží se to dlouho a vypadá to fakt odporně. V těhu je to prý někdy normální, ale co vím, tak mimo těhu se bedary dělají proto, že je tělo zanesené toxiny, špatně se čistí, nedokáže vše zpracovat, a proto ty nečistoty vyplavuje nejen játry a vylučovacím ústrojím vůbec, ale právě se to projeví na pokožce formou bedarů nebo ekzémů apod. Možná je to tím, že jíš víc než jsi byla zvyklá a tělo na to není tak zvyklé. Já co můžu doporučit hodně ovoce, protože to čistí organismus. Doporučila bych i jaterní čaje, ale to teď v těhu nemůžeme kvůli směsi bylinek.
Máme to těžký s těmi našimi bříšky :)...

Víš co se stalo včera mně ??? Navečeřeli jsme se a Petr šel na gauč s koťátkem a říkal, at si jdeme také lehnout. A já blbka šla, noa jak jsem už psala, gauč je pro mě zabiják, a taky to tak dopadlo. Sice jsems se zvedla, ale už jsem to skoro nerozchodila. Petr mě musel do koupelny podpírat, skoro odtáhnout a povolilo to až po srpše. Totálně mě bolel kříž a obě kyčle a nešlo to ulevit ani ohnutím ani prohnutím, prostě každý pohyb byl utrpením :). Ale nejlepší na tom bylo, že jsem z toho dostala brutální záchvat smíchu, že mi tekly slzy, možná i bolestí, nevím :). A Peta pořád říkal, co jsem Ti to udělal !!! :))))))) a taky, že doufá, že na nás to dítě bude hodný za to, co pro něho trpím :))))))). Krásný večer :)))))

In reply to by Slunko

Tyvado to sis teda uzila!!!!!!!!!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :00: Ty chuderko ,zkus tu hrejivou termolahev me na ten kriz moc pomaha!!Ty mas sluni dneska 3D??Driv jsem byla asi zaneradena i sem kourila,ale jakmile jsem zjistila tehu tak jsem se vsim sekla a ziju jen zdrave az na ty obcasne prohresky sladkosti a mastne :a\|: :s: :s: :s: takze tebe to taky trapi a ton je fakt hnus mezi prsama vid a presne jak rikas jsou to jako zanicene chloupky...ja to vzdy rozskrabu,manza mi nadava,jenze fakt se mi hnusi ty belounke hlavicky :sick: :00: Ach jo at uz muzu brat antikoncepci..jenze pri kojeni to taky nejde takze to jsem fakt zvedava kdy to skonci,nejhorsi je ze mam zlou hojivost kuze a mam jizvicky :(

In reply to by Nikkys

Je to hnus velebnosti, jak píšeš, taky to nevydržím a zbavuju se toho :). Já s tím problém nikdy neměla, ani před antikoncepcí jsem s pletí problém moc neměla. Naštěstí nejsou na hodně viditelných místech jako krk a obličej, ale člověk pak musí vybírat svršky viď, a roláky nosit je hrozný, nenosím je :)))).
Zkus ten aloe vera, mám o něm jen dobré míněnía když pomohly té těhulce výše, tak by mohly pomoci i tobě :)

In reply to by Slunko

To ti teda povim :s: hnus fialovej ...a to se mi konecne trochu nalila prsa a mohla bych je konecne ukazovat ve vystrihu a .....prdlacku protoze nalita prsa s milionem pupencu to fakt sexy neni!! :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky