Malá anketka z jiného soudku:-)

26.11.2009

Ahojky holky, napadlo mě se zeptat, jak jste na tom s tetováním a piercingy?Mám na mysli jestli nějaké máte a jaké na to máte názory?Já mám 3 tetování a piercing v nose :) Měla jsem sice píchlej pupík, ale to bylo před 20 kily :s: A ještě se zeptám, jestli nemáte někdo piercing Tragus (chrupavka u vchodu do zvukovodu)Mně se to hodně líbí, tak zjišťuju informace, jak se to hojí a i jak moc to bolí (i když to se asi těžko posuzuje). Tak doufám, že mě za tuhle anketu neukamenujete :s: , protože se občas setkávám s názory, že totování a pircing je hrůza, ale samozřejmě je to věc názoru ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

nemám ani tetování ani piercing ani mě nikdy nenapadlo něco takového si pořídit
pokud jde o ostatní lidi, zastávám názor "tvoje tělo - tvoje věc"

AHOJKY JA MAM TETOVANI NA LEVEM PRSU-VE VYSTRIHU-HADA,MOJE MOCINKY OBLIBENE ZVIRATKO,A AZ DOKOJIM TAK SE CO NEJDRIVE CHYSTAM NA DRUHE......... :one: :h:

MAM TETOVANI NA LEVEM RAMENI ORNAMENT ŠNEKA A PIERCING MAM V JAZYKU,MELA JSEM I V PUPIKU ALE PŘI PRVNÍM TEHU SEM HO VYNDALA JINAK MEM V PLANU JIT JESTE NA TETOVANI CHTELA BYCH OD TOHO ŠNEKA AŽ NA LOPATKU.JESTE O TOM MUSIM POPREMYSLET JSOU TO PENIZE A NE MALE.

Ahojky já mám vytetovaný takový ornament na rameni, moc jsem si ho přála. Mazec je že jsem na něm byla v létě ve čtvrtek a v sobotu jsem se dozvěděla že čekáme :/;x:

Ahoj,tak ja mela pirsing v oboci,pred poorodem sem ho vytahla a uz nedala :( Ale dirka tam furt je,vzdycky zacas ju zkousim provlict tak mozna si ho jeste nekdy dam :s:

ahoj, nemám ani jedno. Nejdříve se mi líbylo tetování. Takové nějaké malé na rameno a nebo na záda-nad kalhotky. Ale pak jsem si řekla že až přiberu a zestárnu bude to ošklivé. Pearcing se mi nelíbí.... :a:

ahojky ja mam pirseng v jazyku a tetovani mam dost, prez celou lopatku, na druhe strane rameno,jedna mi dokonce zacina zezedu na boku a vede az mezi nohy k ochlupeni, z tehle jsem mela strach, ale tehotenstvi preckala skvele, v pondeli si jdu nechat vytetovat monogram sve dcery na krk... myslim, ze je to kazdeho vec, nekdo chodi propichanej od hlavy az k pate, nekdo se hodne maluje, nekdo ma rad prirodni veci, kazdej jsme nejakej a kdyz se budem vsichni na tom svete respektovat a ne pomlouvat za to jak vypadame bude tady krasneji...

Ahojky, já tetování ani piercing (krom náušnic :s: ) nemám. Obecně ale proti tomu nic nemám, je to každého věc, jak chce vypadat. Některá tetování a piercing se mi i líbí. Svého času jsem uvažovala o pupíku, ale nerozhoupala jsem se a ted téměř po dvou dětech už asi nic :s: Jak jsem ale měla možnost zjistit u svého bývalého partnera, tak mi tetování na něm vadilo, dokud bylo jen na rukách a nohách, tak budiš, ale pořád chtěl na hrudník a já byla proti, protože je to pro mě na muži asi nejerotičtější zona. I tak si to tam udělal a to byla v našem vztahu poslední kapka. Tak nevím no, asi budu tolerantní jen k těm lidem, s kterými nespím :s: Můj názor je všeho s mírou :a:

Ahoj,mam tetovani na leve lopatce-lilii,piercing jsem mela v brade a v jazyju.Ten v brade jsem vyndala pred dvema roky a ten v jazyku pred rokem..

Tak já mám tetování (gekona) na lýtku, piercing jsem měla nejdřív v bradě, to mi vydrželo pár měsíců a pak jsem si nechala dát do jazyku, ale manžel mě donutil, abych ho vyndala, když jsem byla těhu a docela mi chybí :s:

Ahojky já mám jen pecičku v nosu,klasika.Nic víc,stačí mi to.Tetování mě nijak neoslovilo,ale nic proti těm,který to mají :a:

Piercing bych si nedala.Ale tetování mám nad kostrčí...sama jsem si navrhla :///: .
Není moc velké,je to jen tenká kontura,ale za to dělaná ručně jehlou s háčkem.
Takže hůř odstranitelné.Zatím nelituji.Ale nepřistoupila bych na tetování ce so ke stáru nedá schovat.To mi pak ty postarší lidé co to vystavují připadají trošičku uhozený,ikdyž u chlapů se to bere už téměř automaticky a tváří se to přirozenější než u ženský v letech ...No věc názoru.

nemám nic, nějak mě to minulo, asi jsem už stará.
Ale pravý důvod proč jsem si vlastně nenechala nic vykérovat (a to jsem mohla mít zadara od švagra, který to má jako bokovku, občas někomu něco vykéruje) je ten, že moje máma ji má. jako dítě v jedenácti! letech si nechala v pasťáku vykérovat na prst křížek, na předloktí hořící srdce a na stehno mříže s názvem města, kde byla zavřená. Klasické modráky, celý život se stydí chodit na koupaliště a nosí dlouhé rukávy. Její mindráky a představa jak bude kérka vypadat za 30 let, mě navěky jednoznačně odradila vlastně už jako dítě.

In reply to by Dejmalka

Tak to Tě chápu, že jsi si nic vytetovat nedala, ale myslím, že se opravdu nedá srovnávat pravé umělecké tetování, s něčím, co je vykérované v pasťáku, protože kvalita se asi opravdu nedá srovnat.

Čauky, já mám tetování na kotníku, jde o tzv. tribal. Mám ho skoro 6 let a můžu říct, že se mi neomrzelo :dance: Chtěla bych ještě na lopatku, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala :\/: Můj drahý mužíček má přez celé rameno až k loktu-stínovaný tribal. Vždycky jsem chtěla piercing do jazyku, ale nikdy jsem nemněla odvahu :$$:

In reply to by pavluska1984

to neni pravda ze to se zuby nic neudela. ja mela piercing v jazyku nekolik let a zuby jsem mela vzdy naprosto v poradku. po nejake dobe jsem zacala byt citliva na studene a horke. a zjistilo se ze i kdyz jsem si s kulickou nikdy nejezdila pres zuby ci neco podobneho tak mi zacala praskat sklovina a muj zubar mi zdelil ze jestlize se zuby neco bude a on da do zpravy ze mam piercihg v jazyku tak mi to pojistovna nemusi proplatit. takze jsem ho hned vyndala manzelovi se to stejne nelibilo a ted? mam pokoj a me zuby jsou zase ok

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky