MUŽU SI VYBRAT????

25.11.2009

Ahoj holky, chci se vás zeptat. Zda si mužu vybrat v nemocnici jak chci rodit bud normál nebo císařským řezem??? Já bych byla ráda pro císařský řez. Holky poradte jestli stím máte nějake zkušenosti dík Jana

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, jsem necelé 3 týdny po císaři a není o co stát. První den po císaři jsem si myslela, že už nebudu normálně chodit, že nebudu schopná sama stát z postele.. Záviděla jsem ženským který rodily spontálně, já bohužel nemohla.. Jestli se bojíš bolesti spontálního porodu, tak věř, že po císaři to je x krát horší.. a bolí to několik dnů.. a dalších několik dnů jsi omezená v běžných činnostech..

Ahoj.Vybrat si nemůžeš.Ale císaře nechtěj.Já ho prodělala letos v září a hruza.Sice to byl můj první porod tak nemám srovnání ale když jsem viděla maminky po normáli jaké jsou čipery a já nemohla ani vylézt z postele a bolelo to ještě 14dní tak to už nechci.Pak nemůžeš dělat běžný věci.Taky jsem si myslela že je císař lepší a není.Ahoj.

babetaslingrova@seznam.cz
POKUD TO PUJDE TAK ROD NORMALNE...AZ PO CCA 5H NEPOSTUPUJICIHO PORODU A DLE OKOLNOSTI SE DELA CISAR..ME HO DELALI PO 13H NEPOSTUPUJICIHO PORODU PROTOZE UZ NEBYLO VYHNUTI..ALE RODIT NORMALNE JSEM CHTELA ALE PAK UZ SE TO NEDALO VYDRZET ....CISAR HRUZA....

jak už tu píšou holky, tak vybrat si nemůžeš jakým způsobem rodit. ale taky povím, že jsem si v lednu 2005 prošla spontánním porodem a teď v září 2009 císařem a nikdy víc bych císaře nechtěla...je pravda, že si klasickém porodu jsou bolesti a ty přejdou a přijde miminko, nový život...ale po císaři vše bolí dost dlouho, je to nepříjemné....už nikdy víc...měj se fajn a určo jdi do klasického porodu, pokud to bude zdraví možné....pak tedy přeji rychlý a co nejméně bolestivý porod

Vybrat si urcite nemuzes nikde,toto musi schvalit podle situace dr...jinak ja bych te osobne doporucovala spontalni porod,ja si prosla obojim-jak spontalnim porodem(leden 2004),tak nyni v lednu 2009 jsem si prosla cisarem a pro srovnani je urcite lepsi spontalni porod,sice jsou bolesti primo pri porodu,ale pak uz mas klid a po cisari sice bezbolestny porod,ale za to ty bolesti pote co nastanou az se to telo probere. Do budoucna mame v planu jeste treti mimi,tak doufam,ze me vyjde spontalni porod. :C]]:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

Ahoj, vybrat si nemůžeš. Radši zkus porodit normálně, já si prošla obojím a můžu říct, že přirozený porod je proti sekci procházka. Po císaři mi dali malého až třetí den a ty bolesti :00: Vážně nic příjemnýho, císař už nikdy!

Ahojky, není možné si předem domluvit císařský řez pokud nerozhodne Dr o tomto zákroku.
Rodit přizozenou cestou je lepší i pro to miminko , než šokem po řezu, kdy je z ničehonic vytaženo na tento svět. Údajně také děti rozené císařem jsou v budoucnu častějí alergici/astmatici, než po přirozeném porodu.
A po operaci se taky zůstává déle v nemocnici, taky to asi není pro nic za nic. Určitě je spousa článků pro a proti porodu císařským řezem a taky se na tento zákrok zeptej v poradně svého Dr a uvidíš co ti poví :-)

možná to v nějaký porodnici umožňují, ale rozhodně to neříkají oficiálně (možná některá jo, co já vim) jinak císařský řez je normální velká operace, která může v konečném součtu způsobit větší komplikace než spontánní porod. snad v žáný porodnici nedělají CŘ rádi a dělají ho pouze v případě, kdy je k němu donutí situace (špatný zdravotní stav maminky nebo miminka, konec pánevní - ale ani tady není císař automaticky, komplikovaný, nepostupující porod atd.)

Ahojky podle mě si jen tak vybrat nemůžeš... jinak já si taky přála aby se stalo cokoliv abych rodila císařem... rodila jsem normálně a jsem ráda pač se mnou ležela na pokoji maminka po císaři a co s ní všechno dělali :00: miminko nemohla mít hned u sebe, osprchovat se sama nemohla, pořád do ní něco píchali (do břicha, kapačky) měla zavedenou cévku.... no myslím že porod se dá přežít :) ale tohle samozřejmě taky :a:

ahoj, pokud máš v některé němocnici známého, tak si vybrat můžeš. Moje švagrová má termín 13.12 ale má v porodnici dobrou kamarádku a tak se dohodli na císaři a bude ho mít 8.12.... :00:
Já si myslim že když neni zdravotní důvod, že se má miminko narodit přirozeně :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka