Bugaboo - Cameleon

25.11.2009

Holky chtěla bych tento kočárek, ale pouze sporťák. Zatím jsem však viděla, že všude mají pouze komplety s hlubokou korbičkou. Nevíte některá zda se dá sehnat pouze ve sportovní verzi, bez korbičky?

Ahoj, Bugaboo nelze koupit zvlášť, jelikož je to vlastně sporťák a hluboká korba v jednom, má to stejnou kostru a jen vyměníš ten látkový potah a buď máš hlubokou korbu s matrací, nebo jí odepněš pomocí suchých zipů a napneš tam sportovní verzi.
Ale mám kontakt na jednu paní, co prodává jenom sporťák, hlubokou korbičku prý nemá a prodává ho za super cenu. Je béžový základ a růžový vrchní potah a boudička - ale to se dá měnit. Je sice už dva roky starý, ale celkem fajn, viděla jsem ho naživo, a teď se podrž, chce za něj jen 8 tisíc!!! :qu:
Původně jsem si ho chtěla koupit pro sebe, ale nakonec mi ježíšek přinesl nový, ale paní tenhle ještě má :one:

ahojky mamko zkus pisnout Madamecrazy....ta ho ma treba by ti poradila a kde jsou ty slibene fotecky toho bytu....hihi???

In reply to by Tehulka4

Ahoj mamko. To by jsi byla hodná. Já se do toho sporťáku zbláznila, ale přijde mi zbytečné kupovat i hluboký, když už jsme velcí. Neboj nezapomněla jsem na tebe, ale měla jsem toho teď hodně. Hned, jak ty fotečky vložím, tak ti pisnu.

Mám Bugaboo - zatím používám hlubokou korbičku, Evičce je skoro 5 měsíců. Naštěstí se mi do něj zatím v poho vejde :-)
Podle mě to není zvlášť, protože na sporťák použiješ rám z hluboké korbičky - odendáš tu látku a nasadíš na obdélníkovou kostru jinou. Boudička je stejná... Moc se mi líbí i s práštěnkou - jak ta hluboká korbička, tak ten sporťák - není to hnus, je to pěknej kočárek i tak:-)

In reply to by PEvík

Ahoj. Je to moc krásný kočárek. Malé je už půl roku a hluboká korbička je mi na nic. Mám teď casualplay s4 a taky se na kostru nasazuje korbička, ale dá se koupit i pouze sporťák. Tak jsem si myslela, jestli to nejde i u tohohle kočárku. Kupovat si celý kočárek, když potřebuji jenom sporťák je blbost. Tak teď nevím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka