Dnešní kontrola - poslední u našeho dr.

25.11.2009

Jak už tety asi všechny víte dnes jsme byli na další kontrole a CTG. Byla to poslední návštěva pana u pana doktora, jak jsem se dozvěděla, a od teď budu chodit do porodnice. ://: Musela jsem se tam jít hned objednat, protože kontrolu chtěl dr. do třech dnů. Takže v pátek 27.11. v 10:30 na náš termín nás čeká první křivka v porodnici. :) Když jsme odcházeli z poradny, tak nám pan :*8*: dal na stůl krabici plnou kojeneckých ponožek a že to prý mají dárky pro rodičky a že si mám vybrat model. :C]]: Tak máme žlutý ponožtičky v podobě pejska. :///: No a vyšetření dopadlo tak, že jsme dostali víc bodíků a CS máme 3. Nic moc, ale podle dr. je všechno perfektně připravený a čeká to jen na kontrakce. A že až přijdou tak to půjde dobře a asi i rychle. Jsem zvědavá. :#o: Docela mě povzbudila i sestřička s tím, že ti poslíčci co mám všechno perfektně připravují a většina ženskejch co takhle dlouho trpí pak dobře a hlavně rychle rodí. :one: Tak snad aspoň něco. No a jinak jsem zhubnula. ;) Půl kila!!! :s: :s: :s: A to je asi tak všechno. Přála bych si jet rodit dnes nebo zítra v noci, protože noční mají naše PA co jsme s nimi měli kurzík. Jsou hrozně v pohodě a hlavně už je znám. Ale to se mi určitě nesplní. :plac: Dostali jsme doporučení, že by bylo dobrý provozovat :*O*: , ale taťka nechce. :§) Tak se nebudeme doprošovat a zvládneme to sami. Všem těhulkám přejeme pohodový zbytek těhotenství a maminkám jen samé radosti s jejich zlatíčky. :k:

co to máš doma za chlapáka, že nepomůže. No i když, já mám co mluvit, chjo :\/: . Tak s bublinou Adulkou moc moc držíme palečky :one: , ať to máte co nejdříve za sebou a Sárinku u sebe :girl: .
Pa Katka a bublina Adinka

In reply to by kano80

Holky děkujeme za držení palečků. :usmev: A s tím chlapem. Já mám doma sice Štíra, ale takovýho antiŠtíra. Měl by být nejsexuálnějším znamením zvěrokruhu, ale ten náš taťka je vyjímkou co potvrzuje pravidlo. :s: :s: :s: Na začátku to byl Štír se vším všudy a čím dýl jsme spolu tím je to horší. :!k: Vždycky mu říkám, že za 10 let to bude večer jen "tak dobrou kámo". :s:

In reply to by jira

ale jako lev salónů se taky zrovna nechová. Doufám, že až porodíme, tak se to srovná. U nás je to o to horší, že přes týden není doma, pracuje a bydlí v Praze a jezdí domů jenom na víkendy. A tady zase maká, tak to přičítám tomu. Ale v zájmu Adulky ho snad budu muset znásilnit :s: Ještě si musím promyslet taktiku, sexy prádko by asi nezabralo, hlavně bych na sebe žádné nenarvala :s: Takže asi opít. Po pěti pivech je každá krásná ... :qu:

In reply to by kano80

Tak já si taky říkám, že to je nejsíš tím, že fakt dře. A poslední dva měsíce tuplem. :( Večer padne a chce spát. No a přes den na to není kdy. :$$: A s těma pivama nevim nevim. To by bylo na dlouho a já bych to teda nevydržela. :no: A ještě by ho pak nepustili k porodu kdyby to náhodou zabralo. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško ony budou ty holky asi fakt nějaký domluvený. Kubík už nám utekl a Lennisky malá se taky ještě nechystá. :no:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty jo to by bylo, kdyby jsme dneska v noci jeli všechny tři. :C]]: Já s Lenčou máme termín 27. a ty jsi ho měla taky, tak by to bylo dobrý. ;)

Tak to držim palečky,aby už to bylo. :) Ty konce jsou nejhorší a nejdelší. :( Ale brzy už to budeš mít za sebou a budeš na to vzpomínat,jak já dneska.Už tři týdny po porodu.To to uteklo. :jawdrop: A to jsem tady nedávno taky plakala,jak už to chci mít za sebou. :s: Moc na tebe myslim. :) :k: :a:

In reply to by HankaS

Hani letí to hrozně rychle. :no: A pak to poletí asi ještě víc. Já už jsem asi tak trošičku rezignovala, ikdyž nějaká ta jiskřička naděje tam pořád ještě doutná. Uvidíme jestli se sfoukne a budou nás vyvolávat nebo to půjde samo. :#o: A moc děkuju za podporu. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nikolko nikam jsme nejeli. :) Tak třeba dneska. A moc děkuju. ;)

Ahojky koči,no doufam taky kvuli tobě že co nejdřiv se to rozeběhne,tak že sledovat tě te´d budou v porodce,no tak asi v patek,kdyba nahodou jsi byla ještě 2v1,tak ti řeknou vic,popřipadě kdy vyvolavačku,ale to zachazim moc daleko,žadnou nebudeš potřebovat....ja chcu taky ponožky s pejskem :§) :!k: ,ty jo tak ja podle slov sestřičky bych asi měla taky rachle rodit,poněvač posličky se mnou dělaji co chtěji :s: .Jiři kdyby něco tak pisni kdy koliv ju?!Ja si myslim že Saruška chce byt vikendova

In reply to by ludinaml

Ludí neboj vzbudím tě klidně i ve dvě ráno. :s: Ale neboj dneska to asi nebude. :no: Od rána jí teda říkám, že bysme se mohli jet večer podívat na tu hodnou tetu Jiřinku co jsme k ní chodili na kurz, tak uvidíme. ;) A taky si furt děláme srandu, že čeká na strejdu Bohouše. Kamarádky manžel má zítra 40 a jsme pozvaný na oslavu. Jestli to teda stihneme, protože ta bude až v sobotu. :s: No včera mi říkali, že mě nechají max. 10 dnů přenášet. Ale trochu se mi zase horší tlak, tak by to možná muselo být o něco dřív. Tak jako tak to vypadá, že bysme na Mikuláše leželi v porodnici. :(

In reply to by jira

Domluveno,no doufam že takl dlouho nebudeš muset čekat,že akorat zvladnete tu oslavu nic vic.jsem zvědava jestli Vikča bude stavkovat.Hele aby dokonce jsme nebyli na stejno v porodce,ale Saruška je hodna a nenecha maminku tak dlouho čekat,jak řikam trochu užit oslavu narozenin,a po ni do porodky...Moc vam holky držim palečky

In reply to by jira

To jo,jenže si stejně maslim že nebude pit,člověk nikdy nevi že?děti taky nerodiš každy den :s: ,my tady vedem debatu,ale zaleži na Sarušce,možna že sama(teda zaleži jenom na ni),to vše vyřeši,a misto oslavy 40,bude oslava zrozeni noveho člena rodiny :qu:

Jiřinko každej den tu hledám jestli už to máš za sebou a ty pořád nic. Sárince je u maminky asi mooooc dobře, ale neboj, já myslím že to bude co nevidět, zrovna když to budeš co nejmíň čekat. Držím pěstičky ať máš rychlý porod aspon takový jak mi a at jste holky v pořádku.

Jiřinko každej den tu hledám jestli už to máš za sebou a ty pořád nic. Sárince je u maminky asi mooooc dobře, ale neboj, já myslím že to bude co nevidět, zrovna když to budeš co nejmíň čekat. Držím pěstičky ať máš rychlý porod aspon takový jak mi a at jste holky v pořádku.

In reply to by Hanča P.

Haničko myslím, že ještě dlouho budeš hledat marně. :s: Nechce se jí mršce no. Mě by to ani tak nevadilo, ale hrozně mě štvou ti poslíčci. To je snad to nejotravnější a nejhnusnější co jsem zažila za celý těhu. :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty jo ty taky ještě nic. :( No třeba to fakt bude pravda a porody budou v pohodě. :#o: A o tom hubnutí jsem to taky slyšela. ;)

Teda Jiři, samý dobrý zprávy.. :s: a upřímně tiše závidím, že se ti to tak hezky chystá, jen aby se to někde nezaseknulo.. :n: A třeba se Ti přání, které si přeješ ať rodíš dnes nebo zajtra splní... :jawdrop:
Tak se drž a přeji moc hezký večer.. Páá :a:

In reply to by jira

Ale Jiři, myslím že to vidíš moc černě.. :///: třebas to příjde.. Jéé, to bych ti záviděla.. :one: ale samozřejmě v dobrým.. Tak budu držet palečky, ať to výýýýjde.. :qu:

In reply to by Hanis

Haničko snad máš pravdu. :usmev: Já bych byla taky moc ráda, kdyby se ta tvoje kočička umoudřila a řekla si, že chce ven normálně a ne po nějaký tabletce. ;) A mohla bych ti záááávidět. :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka