Jak probíhají návštěvy gynekologa v nemocnici???

25.11.2009

Mám dotázek ohledně těhulek, které skončili poradnu u svého gynekologa a byly předány na návštěvy do nemocnice.....Jak to tam probíhalo? já měla jít v pondělí ale po natáčení srdíčka malého mě radši poslal už v pátek.....Termín mám v sobotu....28.11.2009 :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak u mě je to stejné jako poradna u doktora, váha, moč a tlak + prohlídka a navíc monitor. Jestli tě posílá už v pátek, tak tě možná jen víc hlídaj, protože už jsi na rozsypání, já jsem 37 týden (konec) a jdu už potřetí. Tak myslím buď ráda že tě hlídaj, já si musela minule ultrazvuk vyloženě vyhádat (právě kvůli měření průtoků) a dr se na to vůbec netvářil. Ale já byla spokojená že nás zkontroloval. Určitě buď klidná, lepší dřív než později a v pátek bych se pořádně poptala jestli mají častější kontroly nějaký důvod ;) .

In reply to by KajaG

Já se dnes ptala sestřičky jeslti si vzít sebou moč do nemocnice a ona mi s usmátím řekla, že už ne.....že to už budu rodit....Beru to s reservou.... :) A ještě hloupá asi otázka, ale co jsou ty průtoky....nejsem si jistá jak to funguje a o čem to vlasně je.... :///:

In reply to by kalokaghatia

No vidíš, tak třeba už to budete mít za sebou, já už bych taky moc ráda, už jsem celá polámaná, ale my si ještě budeme muset počkat. Co se týká těch průtoků, nejsem si jistá jestli ti odpovím přesně, ale mě je měřil můj doktor kvůli zralejší placentě. Prý průtok myslím pupečníkem jestli má maličká výživu. Pochopila jsem to tak, že pokud by nenaměřil správné hodnoty, porod by se vyvolal dřív aby mimísek nebyl hladem, laicky. Já se moc nevyptávala a byla ráda že to je ok. :)

Ahojky, tak nejprv si poslechli srdíčko, pak následovala prohlídka a stěr na streptokoka a pak dlouhosáhlej výslech :s: . Další kontroly byly bez prohlídek a jen poslech srdíčka

In reply to by Ivik77

tak na streptokoka mi už dělali stěry...jsem už ve 39+4tt.....spíše mi jde o to, zda si mě tam nenechají, když si to doktor rozmyslel a posílá mě už v pátek místo pondělka po tom co točil srdíčko malému a kontroloval průtoky :) a výslech? ohledně čeho? To mě zajímá :///:

ahoj, sice nejsem těhulka ale toto jsem absolvovala u prvního těhu. U druhého jsem se poradny nedočkala a porodila den před plánovanou poradnou :s:
Nejdřív jsem šla na monitor. Tam jsem půl hodiny ležela. Potom jsem šla čekat do čekárny na doktora. Ten si semnou povídal. Kouknul na graf. Prohmátnul mi bříško. 2x mě prohlížel gynekologicky-vždy nepříjemné :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka