Nový přírůstek :)

25.11.2009

Ahojky maminy! Dnes jsem objevila tyhle stránky a přijdou mi fakt užitečný. :) Hned toho taky využiju. :) Minulý týden jsem zjistila, že jsem těhotná! Nečekaný překvápko. Žila jsem v domění, že mám jen urologické problémy. Myslím si, že je to 100%. :e): :s: (Dva pozitivní testy, prsa mám zvětšená a citlivá, nedostala jsem MS a je mi na zvracení) Poradili byste mi jak si mám spočítat v kolikátém jsem týdnu. Ke gynekologovi jsem objednaná až na 11.1.2010. Není to pozdě? Poslední MS jsem měla 18.10. Takže podle mých propočtů a výpočtů bych měla být.....ve čtvrtém týdnu +3dny?? :00: A ještě jeden dotaz mám, byla jsem u dr. 2. listopadu, protože jsem měla bolesti v podbříšku a nic mi nezjistil. Řekl mi, že mám nastydlý močový měchýř. Hlavně teda tohle mě mate, z UZ to nepoznal? A nebo jsem v tu dobu ještě nebyla těhotná?Já vím, jsem zvědavá, ale je to pro mne novinka tak bych se o tom ráda dozvěděla co nejvíc.....Děkuju moc za rady!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,
vítám tě tady a gratuluji k mimču!!! jestli jsi měla první den poslední MS 18. 10. tak zhruba za 14 dní + - jsi měla ovulaci, tedy jsi otěhotněla. tak bys podle mě měla být teď přesně v 5 tt jestli to dobře počítám. a pokud chceš vědět, kdy budeš mít porod, tak si připočti k 18. 7 dní a k říjnu 9 měsíců...tedy asi 25. 7. 2010 a že jdeš na kontrolu až za 14 dní si myslím, že je v pohodě.
tak přeji hodně štěstí a zdraví v těhotenství:-)))

In reply to by BBBlanka

Jj, když to vydrželo takových ženských, tak proč zrovna já bych neměla!! :)) Jé tak ty už to máš docela za pár viď?? A co čekáš?? Chlapečka nebo holčičku?? Nebo snad obojí?? :)) Přeju Ti ať ti to všechno dobře dopadne!! :)

ahoj, mě taky bolel jakoby močák, a taky v kříži, to už bylo určitě z toho. Já otěhotněla 7 dní od PM, u doktora jsem byla poprvé v 7. týdnu, to už bylo vidět srdíčko a pak se chodí ve 12. týdnu. počítá se to od data poslední menstruace.

Ahojky :k: , posílám ti odkaz kam zapíšeš poslední měsíčky a vypočítátí to ve kterém týdnu si, a pak už jen ultrazvuk to potvrdí, jinak to není pozdě, stejně doktoři ti dají až později průkazku, ale můžou ti jen potvrdit těhotenství pomocí ultrazvuku a to je tak nejlépe v 6tt kde jde něco už vidět, kolem 8 tt jde vidět už i :h: srdíčko. Jinak přeji krásné těhulkování. Ale kdyby začali nějaké problémy jako krvácení tak si určitě zajdi dříve. Ahojky
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?click=1

tak ja doufam,ze ti nebudu kecat.ale ovulace vetsinou byva asi 14 den od posledniho menzesu.tzn. ze k ovulaci by melo dojit plus minus 1.11.????a to teda znamena,ze dr. by rozhode nemohl poznat kdybys byla 2.11. uz tehotna...bolest v podbrisku taky mohla byt priznakem ovulace.takze bys opravdu byla asi ve 3.tydnu.jo jinak vitej mezi tehulkami a nasledne i maminkami... :a: .no ale jit na gyndu az v lednu...to se mi zda pozde...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky