11+4 a kontrola UTZ

10.11.2009

AHoj květinky,

tak dávám hlášení, dneska jsme s manžou absolvovali UTZ a mimísek je mimísek a pěkně vzteklej:-))až se i paní doktorka rozesmála. Jak se bránil UTZ, kdo si ho dovolil rušit a pak se schovalo a už nebylo pořádně vidět, tak jdeme za 14 dní zase. Ale srdíčko krásně bije a je akční, celou dobu před tím jsme si dělali srandu, že by nám mohlo zamávat a ono jak se rychle snažilo otočit a schovat, tak to vypadalo jak když na nás fakt mává:-)))
Termín porodu 27.05. zůstává stále stejný i dle UTZ. Fotečku budeme mít až za 14 dní, aby byla pěkňoučká:-)
Páček holčičky

Včera jsem byla na ultrazvuku a malý mimi tam lítalo? tak ho stačila jen tak tak vytisknout, 15.12. jedu na další a pak na gen.ultrazvuk pak povím co budeme mít a ty se také ozvy

In reply to by Vendík

Ahoj Vendíku, tak posíláme velkou gratulaci :\x: :\x: . Je hezké mít páreček ! Naše první bude chlapeček :°~°: dneska potvrzeno ! Já měla tušení už předtím a to se vyplnilo :C]]: ,tak máme oba velkou radost :\x: :\x: :\x: ...

In reply to by Dana V.

Ahoja,

já se to snad již dozvím v pondělí, jdu do nemocnice na UTZ srdička:-) A oběma moc gratuluji, ikdyž asi by bylo jedno jestli klučík nebo holčička, hlavně ,že budou prdelky zdravé:-)

Ahoj Babocko,tak co jak dopadl dalsi UTZ,byl uz bejbik klidnejsi?Ja ti ale hlavne pisu proto,ze jsem puvodem taky Ustecanda a nemuzu si pomoci,ale mam takovy silny dojem,ze te od nekud znam,ale nemuzu prijit na to odkud.Nechodila jsi treba na 1.zakladni skolu v Usti nebo nebydlela na Klisi?To by ale byla nahodicka,co?Jinak preju,at se ti dari a je vse tak jak ma byt,tedy ok,hodne stesti a pohodicky,Shany

In reply to by kristinka

Kristinko je to bývalý spolužák ze střední:-),takže ho znám tak, teď ho vídám tak jednou za 10 let:-)
Spolužákům jsem těhu ještě neoznámila, plánovala jsem, že jim to napíšu až porodím jako překvápko - tak prosím psssssssssssssssssss:-)

In reply to by Babočka

Jee,to je skoda a ji si byla jista,ze te urcite musim z detstvi znat.Do Decina jsem jezdila 4.roky na Libverdu,ale kdybych te znala z tohoto obdobi,tak bych si te uz urcite umela zaradit.No neva,kazdopadne se urcite lepe pozname nez se nam ta mrnousata narodi,jak si budem navzajem radit a chlubit se dalsimi obrazky a foukat si bolistky.Takze preju co nejpohodovesjsi tehu a zase nekdy napisanou,Shany

To Vám moc přeju :-). Koukám, že máme termín porodu stejný na den :) to je dobrý :D . Já jdu s manžílkem na kontrolu tento pátek, tak už se také moc těšíme :) . Tak ať pěkně rostete a jste v pořádku.... :a: .

Holky když jsem rodila poprvé, tak jsem tam byla úplně sama, to byl servis:-) ALe takové štěstí už mne asi nepotká:-)))

In reply to by kristinka

Holky já byla sama v porodních boxech, nikdo kolem mne nerodil, takže jsem si chodila ,sprcha , vana, a courala jsem po všech boxech a porodnici:-) Ve sprše jsem si byla jak dlouho jsem chtěla, protože nikdo další tam v zástupu nebyl:-)
Jinak jsem byla na nadstandardu a řeknu super, klídeček, hodné sestřičky až na jednu mladou (to byla fakt ježibaba:-))ale zase neměla služby tak často:-)
Jinak chodím MUDr Procházkové a jsem také spokojená, fotečky s UTZ dělá, jinak ve 25 týdnu se ještě objednám na ten 3D-4D k Zahrádkovi, máme ho kousek od nás a moc si ho všichni chválí:-)

Jo jinak pokud máte ČPZP dříve ČNZP, tak si můžete nechat ten nadstandard u nich proplatit:-) Já to taky tak udělám:-)

In reply to by Babočka

Ten 3D jsem tak trochu prošvihla. Byla jsem až ve 30. týdnu a Zahrádka bere jen do 26. týdne. Tak jsem nakonec přes kamarádku byla v nemocnici u MUDr. Hilmiho, ale malá už byla velká a navíc si po obědě dávala "dvacet", takže jsme jí moc nezajímali. :~!: Ale je fakt, že na Zahrádku jsem slyšela jen chválu.
Kdy jsi rodila poprvé? Chodím do Srdíčka cvičit a na kurz a ta Zuzka, co ho vede je bývalá porodní asistentka a říkala, že jeden čas v nemocnici dělala jedna nesympatická sestřička, ale potom si našla chlapa a úplně se změnila. Tak to byla možná ona. :|-|:

In reply to by TinkaJ

Je já chci taky začít chodit civičit do Srdíčko od 13. týdne:-) Už mám i v práci na nástěnce rozpis cvičení:-) Musím se předm objednávat na to cvičo, nebo prostě přijdu v tu hodinu???
Já rodila poprvé 2003 - vím ,že byla z Koštova tuším, byla mladá a protivná, o noční když jsem potřebovala pomoc s kojením, první den mi to nešlo, tak se přiřítila celá rozcuchaná a spustila...hrůza:-) Teď už na to koukám s humorem, ale chtělo se mi z ní plakat tenkrát:-))) Jinak byly všechny ostatní naprosto úžasné

Babočko, i já gratuluji k dobrým zprávám. Jsem sice těhotná už o "trochu" víc než ty, ale jsem ráda, že se tady objevil zase někdo z Ústí n.L. :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka