Jsem tady nová

25.11.2009

Zdravím všechny těhulky, jsem tady nová, ale od začátku těhotenství si tady čtu a ráda bych se přidala.Dneska začínáme 17. týden.Zatím jsme zdraví, dnes nám dělali odběry krve na tripple testy,tak jsem zvědavá a doufám,že to bude dobré,protože screening,který nám dělali před dvěma týdny dopadl dobře.Za dva týdny jdu na ultrazvuk,tak doufám,že se dozvíme co se nám narodí.Moc si přejeme holčičku Sofinku,ale když to bude klučík,tak to vůbec nevadí,hlavně ať je miminko zdravé.Na klučičím jménu se nemůžeme nějak domluvit,co se líbí mě,tak se nelíbí manželovi nebo rodině.Já si moc přála např.Tadeáše,Matěje,Štěpána.Takže zatím jsme se shodli na Adamovi.Termín porodu máme 12.5.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky tě zdravím a vítám. Taky jsem byla na odběrech v pondělí,ale stejně jdu v úterý na plodovou vodu kvůli věku. V pondělí mi dr dělal ultrazvuk a říkal,že mimi už je dlouhý i s nožičkama 18 cm.To to letí. Termín porodu mám 7.5. Adámek je hezké jméno.Tak ti držím pěstičky,aby ti to dobře dopadlo.

Ahojky :k: takže další květinka, já mám termín 6.5 a testy už mám ok, když jsi měla dobré ty první tak budou dobré i ty druhé , já to taky tak měla.Tak se neboj. My si zas přejem holčičku, ale ještě nevíme co to bude, také se to teprve dovíme, jestli teda bude chtít mimi :°O°: to ukázat :C]]: . Tak zatím ahojky. :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka