Aktuální hlášení :)

25.11.2009

Zdravím vás všechny snažilky a spokojené těhulky :k: tak angína už je pryč,ale ještě to není OK takže do práce půjdu tak v pondělí nebo úterý.
Jinak ovu testy zkouším i přesto že teď bohužel není :*O*: díky antibiotikům co mi napáchaly nějaký zánět a přitom myslím,že ovu už je za dveřmi.Druhá čárka na testíku byla včera už silnější i hleník tomu začíná odpovídat.Ach jo.No hlavní je vyléčit ten zánět,dnes jsem si koupila Jenamazol tak snad to zabere a nebudu muset ještě k dr.Tak se mějte hezky a všem pěkný sluníčkový den přeji :dance:

Alísku, tak třeba to snažílkování ještě stihnete :one: No, uvidíš. Hlavně se do nočeho nenuť. Hlavně, že je ti už líp a angína odchází. Tak dnes by na testíku už mohly být obě čárky stejně silné, tak pak dej vědět. A to by znamenalo, že do 1-2 dnů bude ovu. :) Tady taky svítí sluníčko, to je supéééér. Za chvíli jdu ven, tak se těším, jak se projdu na sluníčku :qu:

In reply to by LillaX

no už asi ne myslím že ovu bude zítra nebo pozítří a do té doby se neuzdravím.Citlivá kůže tam dole zareagovala i zvenku takže je to docela nepříjemné :( no škoda je,že nemusí být každý měsíc ovu ve stejný den,že už bych věděla kdy je i bez měření víš :) no ale tak uvidíme.U nás taky svítí sluníčko od dvou mám vycházky tak se pak půjdu taky asi projít,přítel dnes dorazí tak v šest až.Tak si pěkně užij den a třeba večer zase tady,papa :dance: Jo a za podporu velký :+^*:

In reply to by Alísek

Nemáš za co Alísku! :dance: Tak jak bylo na procházce? Venku je dnes navíc i teplo! :-) No, antibiotika jsou pěkný dryják, takže z toho bývají různé záněty a hlavně i narušená střevní mikroflóra. Tak šup, šup, do obchůdku pro Actimel či něco podobného :one:

In reply to by LillaX

tak to ses trefila pracuji pro Danone a Actimel je naše značka ;) hned jak jsem začala brát antibiotika tak mi v lékárně doporučili i léky jsou to probiotika a upravují tu mikroflóru právě když bereš antibiotika.takže snad to bude brzo Ok od včera už antibiotika neberu tak uvidíme.Venku jsem byla jen chvíli aby mě ten čerstvý vzduch nezabil :s: byla jsem si koupit další ovu testy.Nahoře jsem psala další příspěvek tak když tak jukni tam ať se neopakuju.A co ty co vycházka?

In reply to by Alísek

Dobře, mrknu tam :-) Jééé, tak ty pracuješ ro Danone, tak to je vážně dobrá a chutná značka :ww: Actimel přímo miluju, jen je docela nákladný. Ale věřím, že pomáhá. Tak to je dobře, že papáš probiotika. Tak to máš hezky posychrované.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka