Poradna 39+2 - pěkná depka

25.11.2009

Ahojky holky, tak jsme dnes byli v poradně a je to na prd... Od minulého týdne vůbec žádná změna, pořád X/1.5 no a navíc po vyšetření opět trochu krvácím, tak jsem z toho fakt rozhozená, protože se bojím aby se to ještě nerozkrvácelo... Křivka děložní akce na monitoru nestojí ani za řeč, alespoň, že Vojtíšek je v pořádku... Holky já už prostě nemůžu, brečím tady jak malá holka, já vím, že ještě nemám ani termín, ale už to prostě nějak nezvládám... Jinak mi řekli, že taťka k porodu může a pak tam s námi může být ještě ty 2 hoďky po porodu a pak konec - zákaz návštěv platí nekompromisně pro všechny... Takhle jsem si to vůbec nepředstavovala...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-) Jojo 7 měsíců, je to na budku... a z toho ještě 3x v nemocnici (vždycky na pár dnů), no pakárna... Pořád mě drželi v klidu, prý aby nedošlo k předčasnému porodu a teď ho budeme vyhánět prďolku našeho :-) No doufám, že se umoudří sám.. Jsem ráda, že z naší porodky pouštějí po 4 dnech, pokud nejsou nějaké komplikace - to se dá zvládnout... Díky za podporu :-)

Ahojky beruško :k: nebuď smutná. Já jsem se tak vrátila ze včerejší poradny a to jsem dnes 40+5 a taky furt nic. Stále žádná změna, malé se ke mě nějak nechce a to mě taky samozřejmě hrozně deptá. Ale už je to lepší než včera, včera jsem byla na mrtvici totálně. Říkala jsem si, že jsem měla celé těhu úplně v pohodě a teď ke konci je to fakt na hovno (promiň). Pozitivní dnes pro mě bylo, že jsem kupodivu spala celou noc.
A s těmi návštěvami je to teda taky na prd, to ti na optimismu moc nepřidá, viď? Ale budeš tam tak max. 5 dní a pak pošupajdíš domů a taťka si vás užije až až.. :c: Vím, že to není ode mě moc velká pomoc, ale to zvládneme..
Jsme přeci holky šikovný a když jsme to vydržely těch 40 týdnů tak nás pár dní rozhodit nemůže.
Udělej si hezkej den, nic nedělej a odpočívej.. Měj se krásně a moc Ti přeji, ať se drobek co nejdříve umoudří a chce k mamince... Páá :qu: :a:

In reply to by Hanis

Hani díky za podporu... už jsem na tom trošku lépe, hlavně mi přestává i to krvácení, kterýho jsem se docela polekala, protože už jsem s tím 3x ležela v nemocnici... Já jsem posledních pár dnů jak praštěná, všechno to na mě nějak padá.. Jsem doma už skoro 7 měsíců a už mě ta samota a nuda začíná lézt na mozek... Pořád se snažím Vojtíška přemlouvat ať vyleze a on na mě pěkně prdí... Poslíčci mě zlobí už přes 2 týdny,ale to je asi tak všechno... Nojo, musíme to všechno zvládnout, nedá se nic dělat - mrzí mě akorát, že to vyvolání neudělají dříve, mám docela strach, aby pak prcek nebyl moc veliký a já neměla problémy s porodem.. Bohužel ani netuším, jak veliký asi může být, protože poslední odhad mi řekli v 31. týdnu....

In reply to by Handík

A oni Ti nedělali kontrolní UTZ?? Ještě chodíš k doktorovi,nebo už do porodnice..?? Já když nastoupila do porodnice, tak mi udělali kontrolní ultrazvuk. A včera mi ho dělal zas. Já se taky bojím vyvolání, od všech kamarádek, co byly na vyvolávání slyším, jaká je to nehorázná bolest :r: a věřím jim, páč jedna měla normál porod a jedna vyvolávačku a rodila 36 hodin :sick: Já se dozvím zítra, jestli půjdu na vyvolání... Acho jo, taky Vikince domlovuvám, ale jí se u mě asi libí..

In reply to by Hanis

Já chodím do porodky už do 37. týdne a UTZ mi ještě nedělali... je mi to divné, asi se na to příště zeptám... na další kontrolu jdu v pondělí to mám TP, tak uvidíme co bude dál... No teď díky těm zakázaným návštěvám mám hrůzu z vyvolání dvojnásobnou, protože by to znamenalo, že bych si tam tu bolest vyžrala hezky o samotě...Tak držím zítra palečky ať se dozvíš pozitivní zprávičky a dej určitě vědět :-)

In reply to by Handík

tak to je zajímavý, že ti ten utz nedělali.. Určitě se na to zeptej, přinejhorším slízneš jen blbej pohled blbýho doktora, jako já na minulé kontrole :s: ale už se tomu směju.. Taky Ti budu držet palečky a též dej vědět.. Páá :a:

PS: a Vojtíškovi vyřiď ať maminku nezlobí, že u ní ji bude ještě líp než v bříšku :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, já vím... Já si to rozumově taky vysvětlím, ale prostě stejně si se mnou hormony dělají co chtějí a já mám depku jako :pig: Hlavně se zase bojím toho hloupého krvácení, aby se to nerozjelo... už s tím mám bohaté zkušenosti a už jsem s tím ležela 3x v nemocnici... Právě, že já už jsem doma zavřená 7.měsíc a více méně taky v klidovém režimu a už mi z toho asi hrabe - poslední dobou už přestávám zvládat tu blbou samotu a nudu... No snad si to mrňous brzo rozmyslí a bude se mu chtít na svět.... Ty zakázené návštěvy mě štvou hlavně proto, že tam s námi nebude moct být taťka - nikoho jiného tam až tak moc nepotřebuju...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky