Bolení břicha kolem pupíku

25.11.2009

Ahoj holčiny, jdu si k vám pro radu. Již přes týden mě bolívá břicho jako kdybych to měla dostat. Ne pořád, spíš třeba večer, když si po celém dnu sednu doma k televizi a jsem v klidu, nebo ráno, než ještě vylezu z postele. Párkrát mě bolelo a píchalo i v celém břiše, ale nic zvláštního. No ale dnes ráno co se dělo mě už donutilo sem napsat pro radu. Strašlivě mě začalo bolet kolem pupíku a pod ním. Břicho dost nafouklé. Nejvíc mě to bolelo, když jsem se otočila z jednoho boku na druhý. Pak se to srovnalo a při další změně spací polohy znova. Teď už je to lepší, ale cítím to trochu pořád :-(. Nevíte čím to může být? Díky za echo... :-)

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=72772/nummer=4

Holky strašně jste mě překvapili :-)
Takovou odpověď jsem totiž vůůůůůůůůůbec nečekala... Strašně moc si přeji, aby jste měli pravdu. úúúúúúúúplně jsem se zapotila :-) Moc děkuji za informace... na výsledek si ještě budu muset pár dní počkat :-)))

Ahoj tak přesně tyhle pocity jsem mela pred MS par dni a uz tyden a neco mam spozdeni a asi jsem v tom,takze si myslim ze to vypada dobre drzim palec

In reply to by steri

No minuly patek to byl tyden spozdeni a test BEST - 2 ukazal negativni, ted v patek to bude 2 tydne spozdeni a mam konecne koupeny mamatest tak si ho budu delat a uvidim, ale kazdopadne se budu v patek objednavat k lekari. Byla jsem ted v pondeli u bylinkarky a rikala mi ze budu tak 3-4 tyden a mam jeste tyden pockat aby tam bylo uz poradne neco videt, ale jeste je otazka zda se to udrzi

In reply to by KamilaV

Ty jo, to obdivuji, že dokážeš tak čekat:-) a co jiné příznaky, máš? Prsa a tak? Mě se dnes objevil bílý výtok... co zas tohle je? no každopádně za pár dní budeme chytřejší... Držím moc palečky... :-)

U mě to bylo stejné jako u tebe. Zítra budu ve 14tt. a stejně mě to večer občas pobolívá v podbřišku - je to prý normální jak mimi roste, tak potřebuje holt víc místa a děloha se natahuje, roztahuje, napíná a tak ... ;)

No nevim jak u tebe, ale u mne se z tohodle boleni vyklubalo :cc): V noci jsem si dokonce musela podlozit nekolikrat bricho polstarem, abych mohla spat. Takhle brzy a hodne mne bolelo bricho pak uz jen v anovulacnim cyklu, ale to by nemel byt tvuj pripad, takze mooooooc drzim palecky :one: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka