Proplacení dovolené?

25.11.2009

Víte někdo jestli mi ještě můžou proplatit dovolenou když jsem 12.11. nastoupila na rodičovskou? Nebo jsem to prošvihla. Měla jsem tam dva dny za 2008 a 2009 jsem celý byla na nemocenské a pak ppm. Tak ani nevím jestli by mělo cenu žádat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dovolenou ti při rodičáku může proplatit kdykoli, protože na rodičáku si můžeš přivydělat kolik chceš. Takže by neměl být vůbec žádný problém. A mám pocit, že by ti měla proplatit i ten 2008.

Zkusit to můžeš. zažádej o proplacení dovolené za rok 2008, 2009. tu starou by ti měli proplatit určitě, jinak ti propadne. za rok 2009 už mohou říci, že o ni nepřijdeš, ale že ti ji proplatí až po tvém návratu z rodičovské dovolené. Což je skoro na nic, teď by se ti hodila každá koruna.

ahoj, pozdě neni. Hned si zavolej účetní do práce ať ti sdělí na kolik dní máš nárok. Mám pocit že budeš čerpat i dny za rok 2009 ale asi jen za dobu, co jsi byla na mateřské. Moc se v tomhle nevyznám. Ale zavolej si a vyřiď si to :a:

In reply to by JaMiOn

Zrovna dnes jsem byla v praci odevzdat papír na mateřskou a účetní mě říkala,že po 28týdnech mě proplatí dovču,jak starou tak i za těch půl roku matěřské,prý mě to rozhodí do více měsíců,abych prý neměla velké daně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka