Jak si hrajete s mimísky - 4,5 měsíce?

25.11.2009

Jak si hrajete s mimísky - 4,5 měsíce? Dochází mi nápady a už mě začíná nudit, hrát si každý den stejně. Malá kouká do zrcadla, hraje si s hrazdičkou nebo hračkami do ruky, trénujeme otáčení, čteme si obrázkové knížky, hrajeme si se zvukovými hračkami, houpe se na máminých nohách, ukazujeme si předměty po bytě, občas spolu tancujeme nebo hrajeme na klávesách - a někdy se mnou čučí do počítače:-) Někdy ji baví hra na schovávanou za plínou. A samo... ji baví mazlení :s: Díky za nápady :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ono moc dalších nápadů není a ještě dlouho si takhle hrát budete. Akorát místo otáčení to bude lezení, stoupání...Akorát pak bude víc reagovat na říkanky a písničky. Malá si semnou když jí zpívám taky brouká :-) Bude mít 8 měsíců
:a:

Taky si hrajeme tak jak pises ty,delame blbsti to se řehta a zrcadlo se mu taky moc líbí,kdyz uz je protivnej a nevim uz co tak si sednu skrcim kolena a posadim si ho proti sobe a delame paci paci nebo mu neco povidam a delam na nej ksichty a to vydrzi taky chvilku,jinak uz ti vic asi neporadim.Jinak taky zavidim maminkam co jim miminka usnou jen tak treba pod hrazdickou atd.to u nas nehrozi...musim ho uspat,pres den bud v kocarku na balkone a nebo v posteli ze si k nemu lehnu.Jinak neusne a v noci ted taky des ,chce spat se mnou v posteli a i tak se casto budi.

My děláme to samé a mělo by to stačit, teď jsme si zrovna hrály v posteli a Verunka krásně usnula :-)!

In reply to by Zoulinka

Nechápu, jak to, že Vám děti přes den spí. Naše treperenda usne jen v kočárku - někdy na 1/2 hodiny, jindy na hodinu. Doma jen, když je nemocná :///:
Jak dlouho si tak hrajete, než ti usne? Malá si hraje třeba hodinu s hrazdičkou v kuse nebo spolu blbneme a blbneme a nic...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky