Snídaně a večeře pro roční prďolky

24.11.2009

Ahoj holky, po dlouhé době vás zdravíme :a: !!!Chci se jen zeptat,co tak dáváte ročním dětem na snídani a večeři?Malá ji vesměs všechno co my,a ty snídaně se pořád točí,a to:sýr,lučina,marmeládka,ryb.pomazánk,..a na véču dáváme krupici.Tak holky,obohaťte nás nějakým dobrým tipem :one: :hu: :a\|: :one: děkujeme papa Petra a Natálka :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

U nás snídáme stále jen UM. Na večeři dávám chleba nebo rohlík s máslem, lučinou, žervé, ale většinou sní jen tu pomazánku a na ostatní se mi vybodne. Dělám bramborovou kaši, domácí puding, občas zeleninový příkrm (skleničku), kaši z prášku, Lipánek

ráno MM,pak chlebík s lučinou či žervé,nebo jogurt či ovoce,oběd a k večeři kašičku otesánek nebo chlebík

Ahojte kocenky :h: Tak u nas to je taky porad stejne,Sara je docela vybirava,syry mi nechce ani nic namazaneho na chlebiku,takze ja ji davam jeste rano sunar a pak par piskotku nebo suchej rohlik...pak ma kolem 11 obed,po obede jogurt,pak nejakou dobrotu ci ovoce a vecer opet to co na obidek(varim vzdy na dva dny-4porce),protoze sladky kase ona vubec nechce,ani krupicu :00: Jinak uz je zdrava...ale to spani :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Desny! Proste hyperaktivka nebo co :s: Koukni do mych clanku...jak vam spinkaji?...uz si nevim rady,ale myslim ze to lepsi v blizke dobe nebude! :r: Co Natalinka? Zdrava?

In reply to by Misutka

Ahoj holčičky :k: tak k tomu spaní...malá vstává většinou kolem 7 h.,kolem 10_10:30 si dá šlofíka tak na hodku,někdy víc,někdy míň,no a kolem 14-14,30 si dá ještě jedno hajání a to taky tak na hodku...no a kolem 19h.chodí spinkat,usíná sama,a budí se 1x-2x na dudana nebo čajík....jednou za čas se ale stane,že má taky blbé spaní,a budí se na dudana taky často a fňuká.Od té doby ale co nekojím, jsme štastný člověk a hlavně vyspaný člověk :one: :one: :one: !!! Dneska ale výjimečně si Natynka přispala do 7:45h,takže usla až v 11:45 a spala hodku a půl,takž já jen doufám,že to do 19h.vydrží a neusne mi třeba v 17h. :$$: ...to by potom řádila i do 22h. :s: ...jinak miláčci jsme už zdraví,já akorát měla minulý týden střevní chřipku,takže mi hodně pomáhala mamka,a manžel musel spát s malou sám a starat se o ni....byla jsem na odstřel...myslela jsem že je to můj konec :§) !...teď akorát skočila chřipka na tatku,tak snad nás to obejde :dance: ! tak holky,vidím,že to spaní s vám pořád mává....moje švagrová taky prdolku bude mu v prosinci rok...a je to to samé co u vás,budí se ji i co hodku,a řve,,,takže je z toho na nervy,ted mu sice leze zoubek,ale on ji spí tak pořád :r: ..je to na palicu :r: !! tak holky mějte se krásně,a písněte zase!! budeme moc rádi! jo a kdy má ta Sárinka roček???? přesně???? papa zlatka :h:

In reply to by Petula 84

Petulko,tak vy to mate teda zlaty :one: Zavidim vam!!! Snad nas to taky nekdy ceka :00: Ja uz nekojim mesic,ale nemelo to vlastne zadny velky efekt :r: Dnes jsem koupila homeopatika pri poruchach spanku,tak jednu lzicku lupnu ja a jednu Sara :s: Ja jsem totiz uz z tech noci probdelych tak mimo,ze sama nemuzu usnout,ikdyz jsem treba uplne death :? Proste jsem uz taky narusena :s: Ach jo.... :n: Jinak Sara ma narozky 1.12 a slavime to v sobotu,tak se tesim,pak poslu nejake fotecky ju :a:

In reply to by Misutka

Miši,ono všechno jednou přejde...a ty se budeš tomu :s: ...počkej,až jednou budeme vykládat těm naším cácorkám jaký záhul nám davali,to budou čumět :s: :s: :s: ....já ti držím moc palečky,at se z toho kolotoče brzy dáte do kupy,ať už Sárinka začne pěkně spinkat,a ty mamčo papkej,ať z těch 49kg se vyšlápneš nad tu 50!!!! :hu: :a\|: :hu: :hu: ...já mám taky 52kg,167cm..kost a kůže,cici už skoro žádné,z mých docela pěkných dvojek, jsou vytahané jedničky,takže push up u mě vede :one: :one: :one: :s: :s: :s: ...já většinou obědvám kolem 12h.a v 20h.si vzpomenu,že jsem nic nejedla a nabouchám se jako :pig: fakt doslova jako :pig: :s: :s: :s: !!!...jinak jsem dala pár fotek z nározek na mmb,tak taky můžeš kuknout,no a já už se ted těším na vaše fotečky z osalvičky prnvího ročku!!..Naty si to užila uplně perfektně,předváděla se,běhala,no prostě čuměli všichni..já měla lufta,že bude uknouraná,že bude zmatená z tolika lidí....ale holka překvapila :\x: :\x: :\x: !!..tak berušky mějte se krásně....malá už spí,vydržela to,a řádila jak černá ruka,takže já si jdu hodit spršku a jdu k tv...vytáhnu pizzu :hu: a jdu se nažr... jako :pig: :s: :s: :s: ...takp áááááá pipinky :h:

Ahoj, tak my to máme podobné, na snídani rohlík nebo chleba s něčím, např. sýr, marmeláda atd. také malé dělávám ovesnou kašičku, ta jí jede a na večeři vařím kaše od Humanny.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka