kombinéza

25.11.2009

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat - miminko se nám narodí v únoru a já nevím jakou velikost kombinézy mám koupit. Koupila jsem jednu do 4 a půl kila, ale všichni říkají že je malá, poradíte mi prosím?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem koupila č.62 zimní.Mareček se nám má narodit taky v únoru. Tak mu ji dám už jak pojedeme z porodnice do autosedačky. :a:

A není tam spíš velikost? Ona je rozhodující kolik měří, než na koli kil je. Já měla 56, malej měl skoro 4 kila a využili jsme ji skoro 2 měsíce. Ale každej výrobce si to čísluje jak chce. Teď mi zrovna tchýně přitáhla kombinezu na 36 měsíců a malej má rok a je mu akorát. Radši ani nebudu zjišťovat kde ji kupovala :s: , ale vypadá pěkně

ahoj, já bych koupila velikost 62.Ale nejhorší je že jsou kombinézy u kterých stačí menší číslo a jsou pro větší děti a nebo naopak. Neni možné že bys koupila kombinézu až se mimi narodí? Než kombinézu koupíš můžeš mimčo vozit ve fusaku. Taky jsem viděla prodávat takové pytle. Ty se mi líbili-u nich ani nevadí že koupíš větší velikost. Ručičky má mimčo v rukávech-maj i kapucu a nožičky má v pytli-nemá to nohavice. Moje malá je na tento tip kombinézky už velká, ale na maličké mimi bych si to pořídila. Viděla jsem jí v Kik móda a stále do 200kč :a:

koupila bych asi vel.62 uvidis jak bude mimi velke,mozna bych to nechala az po porodu,jednu mas ta mu bude urcite aspon na chvilku kdyz je do 4 a pul kg to by jsi musela mit obrika a pak si hned koupis jinou.Ono ty velikosti jsou pokazde jine zalezi na znacce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka