Názor

25.11.2009

Ahoj holky tak bych se Vás chtěla zeptat na Váš nazor. Chtěla bych se pokusit znovu a malého prďolku :cc): . Ještě sice dopapkávam pilulky(antikoncepci) ale jak jí dojím tak bych to chtěla zase skusit. Dnes jsem byla na preventivní prohlidce u Dr. a vše je v pořádku tak jsem mu to říkla a on mi řekl že bych měla počkat tak 2 až 3 měsíce po vysazení aby nebyli dvoučata. Mě to ale příjde strašně dlouho.
Chtěla bych znát váš názor na věc a jak jste to udělali vy když ste vysadili pilulky.
Pají

Kliknutím vložíte smajlíky:

já nečekala ani měsíc, stejně je malá pravděpodobnost otěhotnění na 1. pokus. Otěhotněla jsem po půl roce, teď po druhé po 4 měs. zatím nic. Kamarádka otěhotněla hned 1. měsíc vysazení a čeká 1.

Ahojky, já jsem nechala projít jeden cyklus a pak už jsem to neřešila, pak další měsíc jsem to měla trošku rozhozené a po další :spid: už jsem otěhotněla.A teď už končím první trimestr.Poslední pilulku jsem brala 8.7.2009 a mám tam jedno :°O°:

měla by jsi nechat přejít jeden menstruační ciklus aby se pročistilo tělo a pak šup na to,kamarádka otěhatněla hned po tom měsíci a má jedno,já taky a ač máme v rodině dvojčata i trojčata tak čekám taky jedno.

Já vysadila HA cca rok před tím, než jsme se začali snažit o mimčo a stejně jsem čekala dvojčata ;) Ale bohužel se jedno přestalo hodně brzo vyvíjet, tak teď máme jednoho prďolku. Takže pokud máš mít dvojčata, tak je mít budeš i několik měsíců po vysazení :D

Tato teorie vedla tak pred dvaceti lety, když byla hladina hormonu v antikoncepci moc vysoka. Dnes je tak mizivá, že hned po vysazeni se organismus srovna. Mimochodem - otehotnela jsem hned, jak jsem dostala prvni ovulaci po vysazeni HA a mimčo čekáme jedno. A to jsem dokonce brala starší typ antikoncepce, který je ta trhu už 10-15 let.

Ahoj, tak to jsem teda ještě neslyšela, mám spoustu kamarádek, které otěhotněly ihned po vysazení antikoncepce a mají jedno miminko. Mě má gyndařka říkala, že když budu chtít znovu otěhotnět, že mám vysadit prášky a hned se o to můžem zas pokoušet.

já bych tomu taky příliš nevěřila. Můj dr.gyn.je toho názoru,že veškerá antikoncepce už má tak nízkou hladinu hormonu,že pravděpodobnost mít po vysazení dvojčata je úplně mizivá... Takže na to s přítelem vlítněte,ať tě můžeme uvítat mezi námi maminkami :)

Ahojky, já vysadila HA a hned jsem otěhotněla, v pondělí mám TP a budu mít jen jedno mimčo...

Jj, o tomhle jsem taky četla, že je po krátce vysazené HA vyšší pravděpodobnost dvojčátek....ale já bych to určitě neřešila, nehrotila a pokud chcete, tak šup šup :|-|: :|-|: :*O*: :*O*:

ahojky když jsem vyssadila prášky, tak jsem hned začla brát vitamíny GS Mamavit a začli jsme se snažit a za měsíc jsem byla těhu a dvojčata nemám :-)

In reply to by Arutha

Holky moc moc děkuji za vaše názory mě to taky příšlo takové divné tak že jak dopapam piluky tak na to vlítnem :*O*: . Se pozna co z toho bude. Je zlváštní ale že mi to říkal Dr. a nepříjde mi že by byl ze staré školi jemu kolem 35let. asi co Dr. to názor.A ještě jednou moc díky udělali jste mi radost :s:
Pají

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka