jak dnes obléct mimi

25.11.2009

Holky, jak dnes oblékáte mimi? My vyjeli ven v zimním a museli jsme se vrátit. Tam je hic. Tak jsem Eli (4,5 měsíce) dala podzimní fusak a teplejší podzimní bundičku a stejně byla zpocená jako prase. Museli jsme se opět vrátit. Tak já tedy nevím, to počasí je ale praštěný! :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Malýmu je teda rok, ale v tomhle počasí má kalhoty, body bez rukávů, tričko s dlouhým a teplou bundu, teplý ponožky a slabou čapku....

já dnes dala prckovi (2,5 měsíce) tričko,dupajdy a na to flaušovou kombinézku. Pak jsem do zabalila do rychlozavinovačky,překryla teplou dečkou a hotovo! Jo a samozřejmě ještě rukavice a čepičku :) ;)

malé je 6,5 měsíce, má podzimní fusak, na sobě tepláčky a ponožky (punčocháčky dávám až když je podstatně míň), body s dlouhýma rukávama, mikču a lehkou bavlněnou čepičku.

In reply to by AIF

Já ji zase nechávám jen v punčoškách a nedávám kaťátka :) Tu mikču asi nějakou teplou, že? Já si připadám dnes jak blb, ale fakt - takhle přiblblý den jsem dlouho neměla - vrátit se 2x domů, že je nám vedro... :n:

Na sluníčku je vedro, to je fakt.....já dávám vždycky míň a sebou pak beru do tašky ještě mikču...jinak vozím pod kočárkem dvě deky-slabší a silnější a řeším podle akt. počasí....

In reply to by DenyPu

Nám je o půl roku víc než vám...má-punčošky, gatě, bodýčko, tričko a bundičku.....fusak nemám, takže jen ten dekl přes sporťák...a když sluníčko zaleze, dám mu třebas tu mikinku nebo teplou deku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka