Ach jo :-( Bolest v podbříšku a pořád nic..

25.11.2009

Milé těhulky,
jen by mě zajímalo, jestli jste to některá měly stejně jako teď já. Už čtvrtý den mě bolí podbříšek jako při menstruaci. Někdy víc, někdy míň, ale pořád tak nějak stejně :O Dnes to cítím trošku víc. Bříško tvrdne.. Každý den pravidelně, minimálně dvakrát se po.... Ale to tak, že tak tak doběhnu :one: Zítra začínám 40 tt a jdu na kontrolu do porodky, tak jsem zvědavá, jestli už jsem se aspoň začala otvírat. Holky, poraďte.. Jak zvládnout ty poslední týdny?? Je to na zbláznění :jawdrop:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja taky neporadím :n: jsem 40+5 a taky už mi solidně hrabe.. Ty máš třebas aspoň nějaký náznaky, toho že by se eventuelně mohlo něco začít dít. Ale u mě je to furt na bodu 0. Musíš si říct, že když jsi to vydržela těch 39 týdnů, tak ty poslední cca 2 týdny zvládneš v pohodě. Tím se uklidňuju já (i když popravdě - mě to moc nezabírá).
Ale nic nenadělám. Zítra jdu taky do porodky na KO.. Tak budu na tebe myslet, a třebas Ti tam řeknou příjemné zprávičky a zítra sem napíšeš optimistickou zprávičku, že je to na dobré cestě.. :s: Tak netruchli a mysli na mimi, které budeš mít za chvilku u sebe v náruči.. :one: Páá :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka