Vanoce jsou za dvermi..

25.11.2009

Tak ktera pak uz mate vyzdobu Vanocni? Tak ja se hlasim, ze uz vyzdobu mam.Holky nemate nektera recept na pernicky ? A jak u vas probiha vanocni den a svatky?Ja se teda uprimne Vanoc nemuzu dockat, mam 9 mesicni miminko a na Vanoce ji bude 10 mesicu, takze to pro nas budou moc krasne Vanoce s ni, jinak bych se ani moc netesila. :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já se na výzdobu chystám tenhle víkend - 1-advent, i když upřímně už se nemůžu dočkat a pro ty krabice bych běžela klidně už dneska (přece jen je to už pár dní ;o) a kdo ví, jestli o víkendu třeba už nezačnu rodit :///: Tak budeme pod stromečkem s takovým dvou týdenním potomkem, pokud bude porod okolo termínu. A o perníčkách už přemýšlím asi týden, ještě nikdy jsem je nedělala, ale chtěla bych je letos vyzkoušet, tak nějaký osvědčený recept uvítám také :hu: :a:

Jo na výzdobu je jestě čas a kor u nás 14.12 se stěhujeme konečně do svého předělávali jsme byt takže to bude tak akorád Syn Daniel to letos bude mít už hezčí přeci jenom je starší 2 roky 2 měsíce pa

ahojky, tak světýlka do oken máme sice koupené, ale podle mě je ještě brzo dávat, větvičky ještě nekupuju aby neopadaly, na jmelí se chystám. Jinak cukroví peču 5 druhů a to mám v plánu týden před Mikulášem :-) Našemu chlapečkovi bude na Vánoce 11. měsíců, takže se taky moc těšíme a budeme je slavit tenhle rok u mojich rodičů na Moravě, jelikož tady v Praze bYdlíme sami.

In reply to by Arutha

Já čekám s výzdobou na 1. adventní neděli :) Jinak tady je recept na perníčky, vloni měly docela úspěch a zmizely jako první :s: :
400 g hl. mouky,
120 g medu
kakao
160 g moučkového cukru
60 g hery
2 vajíčka
perníkové koření Kotany celé!
1 lžička sody
citronová kúraz 1/2 citronu
cukr, tuk, med rozehřát + přidat vejce a NEVAŘIT! to celé vlejeme do mouky smíchané se sodou a kořením. Nechat v lednici hodinu odležet a můžeš péct :one:

In reply to by Dzakynka

tak tomuhle říkám pořádný recept na perníčky, já včera zaděláv ala těsto dle knížky, protože svůj recept ještě nemám, ale vůbec tam neby soda a kakao, tak jsem to tam přidala a jsem zvědavá co z toho vyleze:) ten tvůj recept jsem si hned okopírovala a pokud se tyto perníky nepovedou tak ho použiju:) díky mooc :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka