Probiotické kapky versus Lactobacílky baby

23.11.2009

Ahoj maminky, dnes u nás v lékárně neměli probiotické kapky, tak mi doporučili jako náhradu lactobacílky baby. Jsou tedy o hodně levnější, složení je zcela jiné, tak mám dost obavu, zda budou našemu Honzíkovi pomáhat. Nemáte někdo zkušenosti? Popřípadě do kdy jste dětem dávaly probiotické kapky, Honzík bude mít za 2 týdny 3 měsíce.

Ahoj, mám třítýdenní holčičku, hodně na bříško trpí. Dnes mi doktorka doporučila lactobacílky, příte pro ně jel, ale nevím, v čem je rozpouštět? jsme na umělé stravě, tak nevím, zda je dávat do ní??? Poraďte, prosím.

Ahojky, my bereme také laktobacílky baby a to od šestinedělí. Přijdou mi dobrý, malá po nich hezky prdí a taky jsou na imunitu, což mi přijde v tomhle období chřipek super. Já beru laktobacily pro dospělé už asi rok a taky mi pomáhají :)

Ahojky :) ...mám 3 měsíčního kloučka a od 2 týdne je UM a lactobacilky užíváme od 5 týdne,předtím jsme zkusili ty kapky a nic moc :n: .ty lactobacilky mi přijdou mnohem lepší :one: ,malej vůbec netrpí na prdíky a kaká po každý kapsli...já bych je doporučovala ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka