Kamarádka - Ostrava

20.11.2009

Ahoj maminky, já a malý mrňousek Martínek hledáme kamarádku, taky s mrňouskem, s kterým by mohl kamarádit Marťulka :-). Věříme, že najdeme :-), tak se ozvěte :-).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda já jsem taky z Poruby ;) a v Březnu se taky chystám rodit v Porubě.Už jednou jsem tam rodila v roce 2005 v červnu v tom největším návalu porodu :s: to jsem si vybrala.
A myslím že lékaři jsou v pohodě, až na jednu takovou můru :spid: ta je ale většinou na Jipence nebo dole na vyšetřovně, tak snad na ní nenarazíme,a sestřičky noo všude je něco si myslím.Jde o to se nenchat si nic líbit.Taky jsem právě narazila na takovu starší škatuly,která při koupaní převalovala oči....ropucha jedna. :D ale jako prvorodička jsem se fakt bála. .Ted už si nic líbít nenechám :n: Ale jinak chválím, když jsem tam před rokem byla na revizi, tak jsem byla překvapená, na oddělení kde jsem ležela, se všichni chovali moc pěkně:... :)

Ahojky, jsem taky z Ostrava Poruby, ale mimiško teprve čekám. Termín máme až v únoru... Jinak jestli se můžu zeptat, kdepak jsi rodila? Hodně zdravíčka oběma...

In reply to by Miri.M

Já nejdříve přemýšlela nad Vítkovicema, ale nakonec to asi bude Porubská, protože to mám nejblíže a taky tam chodím na různá vyšetření...+začínám v pondělí předporodní kurz tamtéž... Tak uvidím. Dost lidí mě od fakultky odrazuje,kvůli personálu- ale myslím, že na špatně naloženého člověka můžu trefit kdekoli...

In reply to by simonides

Mě taky odrazovali kvůli personálu. Musím říct, že polovina sestřiček byla úžasných a druhá půlka průměr. Ale vůči lékařům nemám jedinou výtku a ty potřebuješ nejvíc. Já tam byla opravdu spokojená. I sestřičky na děckým jsou skvělé, cokoliv jsem potřebovala, vyšly vstříc. Jen 2 - 3 sestry, takový starší ročník :-))) byly mírně protivné :-D))))). Ale určitě nelituji, že jsem nešla jinam ;-).

In reply to by Miri.M

Díky-trošku si mě uklidnila. Já myslím, že zas tak strašné, jak mi sem tam holky říkají, to tam určitě nebude. Opravdu záleží na tom, na koho trefíš. Já čekám první mimi a ještě po 8 letech zkoušení , léčení a nakonec až po 3.pokusu umělého oplodnění, tak jsem nervozní...Snad nebudu pak litovat...

In reply to by simonides

Jéje, tak to je super, že se vám to povedlo, držím pěstičky, ať to dobře dopadne. Já měla první dvě dítka v 18 a 19 letech, teď už jsou velké a Marťulka je náš malý mazlíček. Já otěhotním vždycky hned :-)

Ahojky tak já jsem z Ostravy-Poruby a v prosinci budu mít 1mimi holčičku..Tak si můžeme třeba psát jestli chceš?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka