Laktobacílky Baby

25.11.2009

Ahoj holky, máte některá z vás zkušenosti s Laktobacílkama Baby? Za jak dlouho zabraly??? Zkoušela jsem Sab, Baby Calm....nic nepomáhá. Elinka je moc hodná, ale vždy večer den co den řve (ne brečí, ale řve), je celá fialová, nechce ani jíst, kroutí se.....taky mi špatně kaká, už zase 3 dny nic (plně kojím).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Pro nás jsou Laktobacílky Baby spásou, včera jsem byla koupit už třetí piksličku. Náš prďola hrozně trpěl na prdíky, fakt moc, a teprve někdy v osmi měsících jsem objevila Laktobacílky Baby, nepomohly hned, trvalo to tak týden, dva, ale pak to byla pohádka.... Prdí až na výjimky hezky sám a upravilo se mu i kakání (po zavedení příkrmů měl problémy se zácpou). Z fleku bych na ně mohla dělat dělat reklamu v televizi.. :one:

já je dávám malému už 5 týdnů 1x denně do mlíčka a jsme s nimi spokojení. Sice se malý ještě někdy kroutí bolestí,ale nejsou to takové hysteráky,jako když jsem dávala SabSimplex. Prdí po nich pěkně a kaká většinou jednou denně,ale to je pak na vývrat jaký to je smrádek :00: :///: A ty tobolky jsou dobré i na mimčovu imunitu,takže určitě dávej.... :ww:

ahojky,nám nezabírají ani laktobacílky,ani sab simplex ani nutrilon comfort,malá mi kadí jednou týdně a i kdybych se stavěla na hlavu,tak prostě z ní nic nevýjde.

Ahojky,
my meli taky, zacala jsem s dvema tobolkama a pak jednu a ted jsem je vysadila, mala se mi cca do 3dnu prestala kroutit a zacala krasne kakat i 2-3x denne (sice jsou to mensi bobicky, ale celkove to je stejne jako kdyz to bylo 1-2 za dva dny :)..).

a fungovali,ale pak jsme byli chvilku na dokrmu a to mlíčko mu nevadilo a tak to nepotřeboval,ale jak už pak měl jen jednu dávku toho UM na večer,tak pak taky hrozně řval a vysadili jsme UM a chvilku pohoda a teď sem tam večer taky trpí a dávám ty probiotické kapičky,ale laktobacilíky začneme dávat hned jak nám zase bude ouvej,nám zabrali...hned druhý den bylo o něco líp....

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

ja ano , maly mi po nich blinkal az hruza , tak jsem je zas odlozila... a moje dr mi jeste predtim rikala ze mu to davat nemam, ze at si je dam sama, ale ja ju neposlouchala...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky