Tak dneska!! :) nový sestřih v necelých 5ti měsících

23.11.2009

http://www.mojetehotenstvi.cz/cervici-09-i-ostatni-kdy-jste-poprve-stri…

Tak jsem ji dneska sešmikala.. teda, ono to není jen tak.. zítra doladím, ale toto je první stříhání.

Ahojka, tu pověru znám taky, děti do 1 roku by se prý neměly stříhat, protože jim tím krátíš život. No nevim, já na pověry moc nedám, kočárek jsem ale taky pro jistotu měla u našich... ale my jsme v klidu, malá je totiž jak Fantomas, takže u nás ještě hooooodně dlouho nebude co stříhat :s:

Malé to moc sluší. Já jsem kadeřnice, tak vím proč by se neměly tak malé děti stříhat. Jde jen o to, že nemají ještě srostlou lebku tak by mohlo hrozit poranění protože nedokážou být v klidu. To se dá vyřešit tím, že se stříhá když dítě spí. Na pověry nevěřím. Kolik z vás na stědrý den vidělo zlaté prasátko?? :s: ha?

No, já na pověry nedám :) a věřím jiným věcem!! Ale je to každého názor a přístup a nebudu jí trápit a zadělávat na větší ekzém.

souhlas s Koppovkou, nemá se to..... prý se i oslabují vlásky....
naši jsou "naštěstí " plešatci, takže mi takové akce nehrozí

In reply to by Ifka123

Vlasky se tím neoslabují, stejně jako že častějším stříháním vlasy houstnou. Max. se můžou zpevnit a rychleji růst. Ostatní kecy jsou bláboly. To máte jak s chloupkama. Než jsme si je začali holit byly jemnounké a teď jsou to tmavé tvrdé potvůrky.

mi do to ho není ale vís o tom ze se to nemá, prináší to smulu a krátis mimcu zivot vim ze jsou to jen povery ale ja jim verim nas malej byl tak hrozne vlasatej ale sel ez po roce pa pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka