http://www.detskyraj.cz/zbozi/6143-dara-dorjan-danny-sport-2009

24.11.2009

Myslíte, že je zbytečné kupovat kombinovaný kočár i s korbou jen kvuli sportovni verzi? Máte tento některá? Zádnej jinej jsem nenasla, aby splnoval, co chci

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, mám tenhle kočár, dokonce i ze stejného obchodu a jsem spokojená. Jezdíme s ním už půl roku a všechno šlape. Navíc koukám, že cena šla dolů, my za něj dali 9.000,-, ale i to je za hubičku :-)

In reply to by Mismiska

ahoj, a používáš sportovní verzi v obou směrech? mohla bys mi prosím poslat nějaké foto sportovní verze z více stran, na internetu je jen jedna fotka a já už raději vybírám opatrně. moc děkuju a nezlob se, že tak otravuju :)

In reply to by Sandy

Ahoj, ještě sporťák nepoužívám, ale do obou stran to jde, zkoušela jsem to hned když přišel kočár. Příští víkend jedem k tchýni, kde máme na půdě sportovní vršek uložený a nafotím to.

Ahoj, mám tenle kočár, dokonce i ze stejného obchodu a jsem spokojená. Jezdíme s ním už půl roku a všechno šlape. Navíc koukám, že cena šla dolů, my za něj dali 9.000,-, ale i to je za hubičku :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já chci, aby měl nafukovací kola a přehazovací rukojeť nebo otočnou sedačku

In reply to by Sandy

ten co sme posilala ma nafukovaci kola a rukojet tez prehazovaci..ale ono je vlastne na kazde maci jaky ma podminky a jaky s eji libi...ja sme se tak nejak zamilovala fo toho co sem ti poslala odkaz :-DDDD

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka