Kope...

23.11.2009

Ahojky těhulky, taky vás tak malé tak kope? Mně teda kope už od 16 t, ale teď je to tak intenzivní. Nemůže to být tím, že má málo místa. Je fakt, že jsem v 24 t a jen 4 kg navrch.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky:a: :papa: koukám,že jsem na tom stejne čekáme první miminko:cc): :mimis: a tak si to užíváme se vším všudy Pavlíčka čekáme 13.3.2010 a taky jsem zatím přibrala jenom 4kg a to jím vše úplne normálne,ale to vše se ještě může změnit :s: :smich: Včera jsem byla na 4D UT a byla to fakt nádhera.
Hezké těhulkování

In reply to by Jajule

Já taky čekám první a mám termín 17.3, ale to se furt mění. Jaký je rozdíl mezi 3D a 4D? Ten můj trplaslík se ale nechce ukazovat ani na UZ, furt si zakrývá ručičkou obličej, tak mi doktor řekl, že z toho asi nic nebude.

In reply to by brezenacek

Mě se doktor do termínu trefil úplne přesne a na druhém screeningu mi to dělalo rozdíl jenom dvou dnů takže se u mě nic nemění:)
Mě se naše zlatíčko na 4D ut ukazovalo za začátku,ale ke konci natáčení ho to asi zmohlo a hodil na nás zádička,pošudlal si nosánek,ještě si zývnul a pak jsem mohla dělat i nemožné:C/): :cvik: a už se neotočil a zabořil si tvářičku do placenty a byl konec:'zz): :chrr:
Jinak netuším jaký by mohl být závažný rozdíl mezi 3D a 4D:00: :oci:

In reply to by Jajule

ahojky Jájule,já přibrala zatím jen 2kg.a na UT se chystám.jen nevím co je lepší.jestli 3D nebo 4D?jakej je mezitím rozdíl?a kolik si platila?

In reply to by Katy Dejv

Ahojky myslím si,že mezi 3D a 4D moc velký rozdíl ani nebude snád jenom tom,že to 4D je novejší. Videla jsem video z 3D a když jsem to porovnala se svojím 4D tak jako laik jsem moc rozdílu nepoznala. A platila jsem za 15 videi a 7 fotek 700,-kč byla jsem v Liberecké nemocnici :) ale je to nezapomenutelný zážitek je to fakt nádhera.

To je dobre ze mimisek dava o sobe vedet.Ja sem ve 38tt a mala radi jak certice.Je fakt ze to uz ted obcas zaboli,ale krasny je kdyz dela boulicky a jezdi po brise.S pritelem se tomu smejem a on si s ni takhle i hraje.To jeste naberes na vaze.Ja nabrala 11kg.

ahojky já jsem 29 tt a musím říct že ten můj mrnousek nedělá snad ani nic jinýho.ty kopance mám celý den.občas natolik silný že když se trefí do močáku tak mám co dělat abych to udržela.proto běhám častěji.Ted zrovna mi vytváří pěknej hrb na levém boku.a vypadá to jak kdyby chtěl ven...zřejmě se protahuje.hodinu byl klid asi spinkal.neboj se nic,to že cítíš pohyby je dobré znamení toho že je malej /malá v pořádku a že se už těší na svět.kamarádka na 3D říkala že malej se tam prej tak nudí že si zrovna na monitorování hrál s mrnousem a dělal u toho ksichty.tak si představuj co zrovna při určitém pohybu dělá a s inspirací se třeba i pobavíš... :-) měj se hezky.papa

In reply to by Katy Dejv

Tak to se mám na co těšit :-) Tak to musela mít kamarádka pěkný film :-) aspoň pěkná památka. Já jsem ještě na 3D nebyla, ten můj na to není, že je všechno moc ztechnizované a že se pak už nemám na co těšit. No ale když se člověk tak těší....

Já jsem 33+0 a musím říci, že to je mazec nejen že kope a hýbe se o život, ale už má i sílu a tak to občas pekelně zabolí, ale zase je úžasné pozorovat jak ti bříško dle pohybů mění vzhled:) Také myslím že nezáleží na tom kolik si přibrala...neboj ted určitě mlo místa nemá, naopak proto tak dovádí:)

Ahoj myslím že je jedno kolik kg jsi přibrala naopak dr říká že kopance jsou hodně cítit, když tam má místo ke konci těhu už je to slabší právě proto že dělohu dorůstá a už nemá tolik prostoru k pohybu, já se tak těším až to taky budu cítit. Mooc závidím (v dobrém) :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka