kolik výživy denně mají vaši drobci?

24.11.2009

Ahoj holky,
moc by mě zajímalo kolik toho vypijí a snědí vaši 5 ti měsíční miláčkové, co jsou jako mi plně na UM.
Ted jsem četla, že k obědu by měla být polévková lžíce (masa, brambor, zeleniny např - to znamená celkem tři + třeba žloutek 2x týdně půlka)
Pije cca 5x po 170ml sunaru baby 0 a přibýrá víc, než by bylo zdrávo.
Chci mu dát trochu dietku, nebo s takovou bude mít za chvíli 10 Kg!
Nevypadá tlustě, je dlouhý 69 cm a vážil dnes u Dr. 8720g,co je na 5,5,měs. trošku dost!

Díky za rady!!!!!!! Mějte krásný předadventní čas

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,nam bylo v nedeli pet mesicu,Adelka je jenom na UM davam ji ted sunar 4,asi tyden.Chutna ji,ale zacala kadit tak 4x denne,driv po sunaru0,tak jednou denne.Pije co 3hod.150 ml a na noc 170ml budi se kolem 6hod. rano a usina pred 20hod.Pribira krasne vcera jsme byli na ockovani,zatim ted poslednim.vazi 7kg a meri 65cm,porodni vaha 2,25kg a 45cm,mela jsem spatnou placentu.Zacala jsem ji davat detske presnidavky,sni tak mensi pulku a do toho 4 piskoty,polivka nam nejak nechutna,takze budeme to muse zkouset dal.Zkousela jsem i ryzvou kasi a taky nam chutna:-)
Tak zatim paa

Zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé!!! Můj syn má 6měsíců a na jedno krmení vypije 210ml!!! A le zas pak vydrží po mlíku 5h. Po přesnídávce nebo něčem jiném kratší dobu 3apůl h. v 5měs. Jsme měli 8,3kg takže teď v půl roce má asi těch 9kg. Doktorka mi pořád nadává že ho nemám překrmovat ale když chce papat tak ho přece nebudu trápit. Hlavně že je zdravej ne?? Taky je dlouhán má už přes 70cm.

Neblázni s dietou, jakmile začne chodit, tak to vyběhá. Manžel měl na 10 měsících 10 kilo, pak začal chodit a dodnes je to hubeňour. Děti mají různé zažívání a nezapomeň, že to mlíko je i součástí pitného režimu.
My máme opačný problém. Moje Julie moc zelenině ani mlíku nedá, ale přibírá. Sice nijak závratně, ale stačí to. Naopak mám strach, co bude, až se začne hýbat. Prostě buď ráda, že baští. Není nic horšího než "nežrací" dítě.

Ahoj Leni, tak mému broučkovi jsou 3 měsíce a 9 dní a máme 7200 g, jsem z toho zoufalá, roste jako z vody, v 6 týdnech měl 5470g a 64cm, je to můj dlouhánek. Zítra jdeme do poradny na 3 měsíční prohlídku a očkování, tak jsem zvědavá kolik bude měřit. Porodní váha 4050g 54 cm. Dnes jsem mu přebrala šatník a už oblékáme vel. 74. Jsme na UM a hamáme 5 x 180ml, někdy i 6 krat za den.... Tak nezoufej, my budeme mít v pěti měsících určitě 9kg. :00: :00: :00:

tak leni veta chci mu dat dietu :jawdrop: hold si vezme to co potrebuje. kdyby mel hlad tak by rval a chtel by vic kdyby hlad nemel tak by um nepil. takze bych tady ted nehrotila vahu, ale koukala hlavne na to ze se maly vyviji jak ma. hold nektere ditko ma vic nektere min, ale ver mi ze nelzu kdyz rikam ze to maly vybeha kolem roka :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka