maminky používáte vždy roušky když marodíte?

24.11.2009

holky jsem marod,ale roušku doma nemám,je nutné nebo spíš jen prevence ta rouška?nechci aby malá byla marudek,jsem marod od soboty ale zatím je malá ok,snažím se na ni mluvit z dálky a tak nějak dávat pozor,tak snad to bude ok.Navíc se mi dnes z horečky udělal opar,jak se tohle řeší,nevadí to skrz kojení atd?..řeknu vám že jsem odepsaná jak se nemužu kloudně vyležet a do toho se starat o malou :r: nikoho tu nemám ani neznám tak je to jen na mě,do toho ještě marodí i starší dcera takže hrůza,kloudně nejím,nespím,..nezvládám to :? přítel se snaží ale do práce prostě musí,..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, taky jsem marod a můžu ti říct, že kdyby si manžel nevzal paragraf a nestaral se o malou, tak teda nevím, nevím. Bylo mi dooost bídně. Tím, že jsem ležela, už jsem trochu ok. Roušku taky nemám,ale strašně se pořád bojím, že malou nakazím,kor když už nekojím...

A na kliky utěrky s dezinfekcí nechceš? Hlavně klid, při kojení jí můžeš dát jedině imunitu, tím že jsi nemocná předáváš mimísovi protilátky i z toho oparu :dance:

Ahoj, já teda rozhodně roušku nepoužívám. A hlavně si uvědom, že naopak je to pro mimčo jako očkování, bude odolnější. :C/): (To i při kojení-kojit i při nemoci, protože posiluje imunitu-no jako očkování). Jedna sousedka používala roušku skoro furt a její 13-ti letej synek je teď při sebemenším kontaktu s nemocným člověkem hned vyřízenej. Tak hlavně klid a nepřehánět tu opatrnost :///:

holka, tak to jsem nikdy nepoužívala (a je to spíš prevence, aby jsi na dítko bacila neprskla, ale když si sundaváš roušku, tak by jsi si stejně měla umýt ruce, protože ty bacily z roušky se ti dostanou na ruce atd...a to mytí rukou by jsi měla dodržovat i po smrkání, kapesníky hned vyhazovat)....od narození synka (rok a půl) jsem byla nemocná 3x - 2x nachlazená a jednou jsem měla střevní virozu a kluk nikdy nic nechytil. asi jsme na sebe tak zvyklí, že jsme proti sobě vzájemně imunní :s:
ale jinak věřim, že je to náročný zvládnout dvě dítka, když jsi sama na hromadě

Zatím jsem měla jen jednou rýmu, ale roušku jsem nenosila. Říkám si, že stejně jak Julču krmím a přebaluju, tak na ní stejně dýchám, navíc říká se, že bezpečná vzdálenost pro zamezení kapénkové infekce je 6 metrů, takže jestli už nespí ve svém pokoji a nedýchá jiný vzduch, tak je to myslím stejně jedno. Mimochodem rýmou jsem nakonec nakazila jen manžela, ale holčičku ne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky