Mám strach...

24.11.2009

Ahojky, jsem vcelku klidný člověk, ale dnes jsem se bavila s "macechou", podotýkám, že máme dobré vztahy, dělá na rychlé..zrovna dnes měla výjezd k těhulce, které praskla na zastávce voda a hned měla kontrakce po 3 minutách...to by bylo pro mě ještě v poho, pokud by to bylo potřeba, tak bych si ji taky zavolala, jinak bych počkala na mojeho, až dojede z práce..jenže když mě to chytne doma, během dne, můj v práci, doma v péči nemocný tchán, takže od něj pomoc nemůžu čekat a k tomu 13 měsíční rošťák..začínám mít strach, jak bych to všechno zvládla..jsem poslední dva měsíce na rizikovém, porod mohl, může nastat kdykoliv...obávám se, jak bych stihla sprchu, obléct sebe, malého zabavit, obléct, obvolat sanitku, mojeho, sehnat hlídání pro malého..no, napadají mě ty nejhorší představy..potřebuju prostě rodit o víkendu...

Kliknutím vložíte smajlíky:

nebuj, takový fofr to zase nebude.....jedna moje známá si vypracovala několik plánů, co má rodina dělat, až začne rodit a vydají se do porodnice (taky měla doma už jedno malý dítko) plány vypracovala kdyby rodila v noci, přes den, o víkendu....všichni zúčastnění plány dostali a myslim, že tím spoustu věcí vyřešili ;)

ahojky, mě taky praskla voda a hned jsem měla bolesti po 5ti minutách. Jsem prvorodička a od prasknutí byla malá na světě za 5 hodin. Každopádně bych být tebou strach neměla! Kdyby to šlo tak rychle, sanitku si zavoláš coby dup, na sprchu bych se vykašlala, oblečená jsi za pár vteřin... S klučinou už to bude složitější, zkusila bych se někoho už teď poptat, jestli by ti ho třeba nemohli pohlídat v týdnu, kdyby to na tebe přišlo (třeba sousedi?). Ale neboj to nebude tak horký!! :one:
www.prcoviste.cz/julinka

Ahojky, neboj takhle rychlý porod se nestává každé druhé. Ty to určitě budeš mít v pohodě. To by byla strašná náhoda, kdybys byla taky taková výjimka... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka