Taky jsou vaše děti poslední dny podrážděný?

24.11.2009

Ahoj ta moje beruška poslední 3dny celý dny propláče.Né v kuse,ale nevydrží si sama hrát jak mě zahlédne tak hned řev.Když jí ovšem mám u sebe tak je spokojená.Zuby to asi nejsou nemá vůbec oteklé dásně.Si myslím jestli to taky není počasím je víc ospalá a právě nervní.Jindy o ní nevim jak si sama hraje.Už jsem z ní na mrtvici i v kočáru řvala.Je jí 5měsíců.S tím kočárem už to trvá delší dobu asi už chce všechno vidět pač když jí mám v klokance tak je spokojená.Co myslíte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

JOLKY A ČÍM SI MYSLÍTE, ŽE TO JE?? Já tedy vím, že je malej i ost citlivý na změnu počasí, tak že by to bylo tím???

Malá je skoro 11 m. a také je teď taková "jinačí".
V tomhle Vašem věku také začala křičet v kočáru (kluk mi to vůbec nedělal), tak jsem vydržela do 7 m. a dala sporťák.
To ale bylo léto. Krásně z toho viděla a bylo po křiku.
Tak ještě nějak vydržte, papa.

nám bude deset měsíců a je to u nás to samé.. pořád by jen chtěla být s námi a nebo přímo u nás na ruce přitom an to není vůbec zvyklá, hraje si také sama ale nesmí nás zahlédnout nevím co to s ní je ... ale u nás to budou asi zoubky a jestli ne tak snad zešílím :)

To je jak "přes kopírák"!!! Už jsem se tady taky chtěla zeptat. Tři dny je hrzně protivný (taky máme 5m). já tedy podezírám zuby, ale nic nevidím - nepoznám to. Naštěstí v kočárku spinká :/;x: :~!: ...CO BY TO MOHLO BÝT???

In reply to by Stanna

tak jsem to pěkně zakřikla!!! dneska spinkal v kočárku asi 20 min. no a tak jsme zas doma a řveme, pokud se ho nevšímám neustále, což nejde, musím si taky udělat něco k snědku, že...brzy mi asi hrábne..., fakt nevím, co už mám dělat.

In reply to by Stanna

je to stjené i u nás...takový ukňouraný - jen v tom kočárku je super...spí a když se vzbudí, tak spkojeně kouká...ale to bych musela celý den vozit :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka