Pánské sako - poradíte?

24.11.2009

Holky myslíte, že bych mohla hodit sako z obleku do pračky. Nemám čas ho donést do čistírny a potřebujeme ho. Kdybych to dala na nejmenší a nejšetrnější praní, že by se sním neco stalo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ted tě tu k ničemu nenabádám ale já myslím že jsem ho prala jedině v pračce na nejnižší a nejšetrnější program , nikdy jsme do čistírny nejeli a sako nosí dál. ale né že mi pak přijde účet jestli to vypereš a nepodaří se to :))))))

No, u nás v čistírně v Olympii ti to vyčistí na počkání - teda asi za hodinu nebo tak nějak, takže mezitím si nakoupíš, projdeš po obchodech a než utratíš tátovu výplatu, budeš mít sako vyčištěné... nevím, jaké to sako je, ale vyprat v pračce bych to neriskovala... pokud není nějaké za pár kaček, takže by jeho ztráta nebolela a na druhý den byste koupili nové :-) A kdybych ho teda už chtěla vyprat, tak asi ručně... a neždímat, ale pověsit a nechat uschnout na ramínku... ale bude to trvat dlouho a kdoví, co to s tím sakem udělá... aby z toho nebyla hadra jako vytažená krávě z pr......

Já bych do toho taky nešla... :n: Můj ho potřebuje ke své práci,vlastně nic jiného ani nenosí a vím,že by mě přetrhl jak hada,kdybych ho dala do pračky,tak jezdíme pořad do čistírny.Nevím z jak velkého města jsi,ale dnes je skoro v každém obchodáku. :a:

Ahoj, ja by som sa urcite u saka riadila vysackou. Inak je sanca ze uz ho nikdy neoblecie. Aj ked tiez najradsej vsetko strkam do pracky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka