ACH JO!!!

24.11.2009

Ahojky kočky,tak jsem dnes byla na kontrole u pí.doktorky :*8*: a dostala jsem vynadáno! :$$: A to,že jsem přibrala celkem 17 kg.Jsem 34tt,ale nejhorší na tom je,že se nepřejídám,nic,kolikrát se ani pořádně nenajim a ty kylečka tam zkratka lezou a jsou :\\:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já jsem u prvního těhu přibrala 18kg. Začala jsem přibírat až od 7měsíce-takže to šlo potom opravdu hodně rychle nahoru. Doktorka mi nikdy nevynadala ani mi neřekla že bych si měla dát pozor. Nějak jsem se nepřejídala-prostě to šlo samo nahoru. Nebyla jsem z toho moc nadšená, ale cítila jsem se dobře a tak jsem kila neřešila. Tvoje doktorka by se měla nad sebou zamyslet než něco plácne. Důležité je že ty se cítíš dobře a že miminko je taky v pořádku. U druhého těhu jsem přibrala necelých 8kg

Ahojky,mě sestřička říkala,že to je i dispozičně danný jak kdo přibírá..takže někdo za to nemůže,že i když se nějak nepřecpává tak nabírá,asi holt se v někom více usazuje voda :? Já např. jsem baculka odjakživa,takže jsem se i docela bála co by sem nou udělalo např 20kilo navíc,ale zatím mám nahoře kilo a jsem 19tt,holt si mimísek má z čeho brát už z původní váhy :s: ..byla bych radši kdybych byla ten případ kdy se moc nepřibírá,aby to pro mě nebyla pak zátěž,ale taky se to ještě může pěkně obrátit :00: No co..Důležitý je,že se mimískovi daří ne? ;)

Ahojík, já byla dnes na kontrole, jsem 33tt a mám úplně stejně jako ty nahoře 17kg, každou kontrolu přiberu nejmíň 3kg-chodím na kontroly zhruba po měsíci!!! Taky se to mé dr. nelíbilo, ale i já vím, že to prostě ovlivnit nejde. Snažím se nejíst večer, málo sladit atd.,ale je mi to houby platný! Mám z toho nervy, protože už má proslovy na toto téma i můj přítel...ale já fakt nevím jak na to! Tak nevěš hlavu, takových je nás asi víc :///:

In reply to by Jájóch 28

já sem zvědavá zítra minule sem přibrala za 3týdny 4kg a byla sem upozorněna abych tolik nepřibírala už.tak sem na to zvědavá!!!hodím pak info...

nějaká divná ne?dneska už se přeci váhový přírustek neřeší podle tabulek a navíc to vidím na sobě,někdy to neovlivníš.Já přibrala u prvního 6 kg,u druhé 4 kg a teď jsem v 17 týdnu a už mám 9 kg,každá kontrola 3 kg a doktor ani necekl.Neřeš to

Ahojky, prosím tě to vůbec neřeš a vůbec se tím netrap. Já jsem 36+5 a mám 18 kg nahoře a co víc, jsem spokojená že se snad vejdu do 20. U prvního jsem nabrala 34 kg :w: a zbavila jsem se toho skoro úplně, něco malinko zůstalo ale vůbec ne na škodu, před prvním jsem byla hodně hubeňour. Užívej si zbytek těhulkování, už to máš za pár a kila půjdou po porodu určo dolů !!!!!!!!!! :///: :a:

Co jí je do toho kolik jsi přibrala?? Nosí snad tvoje kila ona?? Fakt nechápu :n: Já z 58 šla na 85 a nikdy mi nic moje Dr. neřekla. Hezky papej podle sebe. Já už mam nabraný kila skoro dole a na těle ani památka, že bych někdy měla skoro metrák :s:

ahoj...vubec si ztoho nic nedelej...ja sem pribrala 20kg ani se nejak extra moc nejedla,ale dr mi nic takoveho nerikala,ze kolik bych mela max pribrat,nikdo nic nerikal!mna mne to vubec nebylo az tak videt,vypadala jsem skoro stejne :s: ,akurat problem je vtom je zhodit dolu :C]]: v nemocnici sem nechala asi 4kg a za par dni jsem je mela zpatky,takze mam porad 20kg nahoru :r: a vubec se nic nedeje!ani nahoru ani dolu :§)

protože jsou holky, co přiberou i 30 kg a půl roku po porodu to mají dole.. můžeš i hodně zadržovat vodu.
Já přibrala 12 a přitom mi každý říkal, že to vůbec není vidět, tak kde teda ty kila byly???

Ahojky, mě doktorka v těhotenství řekla: " A přibrat maximálně 10 kg!" Tak jsem sice jedla kdeco, ale snažila se nepřejídat a hlídala váhu před každou kontrolou ať nedostanu sprda :00:

Dopadlo to tak, že jsem přibrala celkem 12 kg. Žádného sprda jsem nedostala, takže jsem nakonec ráda, že mi pohrozila na začátku, protože bůhvijak bych teď vypadala :///:
:a:

Můžu říc,že jste mě potěšily a ty nervíčky trochu opadly,ale fakt :+^*: :\x: možna si npůjdu dát nějakou dobrotu :C]]:

In reply to by evitka

Já 3,5kg a to má mrňousek už celé kilo, podle ultrazvuku. Já to nechápu. Doktor se mě ptá, jestli jím. Ale že mám prý být šťastná, že to pak nemusím shazovat. Hlavně když je prý malej zdravej a o týden větší než má být. Řekla bych, že je to dědičné, stejně jako strie. Při první dcerušce jsem přibrala 5kg, ale rodila jsem o měsíc dřív, při druhé 9kg, to bylo taky odchodem z porodnice pryč. Fakt jim, co hrdlo ráčí.

In reply to by evitka

Přesně :\/: Ve zdravotnických potřebách mi řekli, že mají největší 75F, pak že už ta firma nevyrábí :|: Tak si holt nechám přešít padák a ono toho materiálu bude aspoň na 3ks. Navíc je mám těžké a žádná podprda mi je nedrží, mohla bych krmit vodníky z mostu :s:

Ahoj, já přibrala 32 kilo a to jsem nebyla žádná baculka na začátku. Taky jsem se bála každé kontroly, dr. mě strašila vysokým tlakem a preklampsií, ale v poho, pak už to neřešila :)

ahojík tak já sem 29tt a už mám nahoře 11kilo!já nevím o co jim jde,jsou ženy co přiberou třeba 30kilo

In reply to by evitka

mam 168cm a začínala jsem na 60kg.A ted tohle 76 :$$: Jenže nejhorší na tom je,že krom toho,že se mě zvetšila prsa a narostl trochu zadek,nohy a ruce zůstaly.No snad to bude tou vodou,ale,že bych jí měla jen v těle?

Jeee tak to je hrozná doktorka, já jsem teď 11+5 už mi doktor vyhrožoval ať se neopovážím přibrat víc jak 12kg jinak bude zle, tak chápu jak se cítíš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka