Ahojky poradíte mi?

23.11.2009

Ahojky holky- tohle sem vůbec nepatří,tak se omlouvám, ale scháním kreslený seriál o dinosaurech, dřív ho dávaly v Tv, on dělal myslím v lese a měly dítě a vždycky když přišel domů, tak říkal zlato jsem doma. Moc děkuji za odpovědi, vrtá mě to v hlavě a nemůžu to nikde najít.

Kliknutím vložíte smajlíky:

jojo znám...super..akorát jejich příjmení bylo od G.... :///:
No jo ale znáš to...si nemůžeš vzpomenout je to např.od G a nakonec to začíná na N :C]]:
hm.......

ahoj, našla jsem ho jen na youtube.cz ale jsou tam jen krátoučké úryvky. manžel se koukal na web kde stahuje filmy a našel tento seriál v hrozné kvalitě. Moc mě to mrzí protože tento seriál je úžasnej...

je, tak tohle jsem tu před nějakou dobou taky s někým řešila. A jestli je to ono, tak jsme to našli pod názvem Dinosaurus(nebo Dinosauři?). Nejsi máma, nejsi máma.

In reply to by bsimonka

Ne, Flinstounovi to nebyli. Ten táta co říkal Zlato, jsem doma se jmenoval Earl, ten syn byl Robie. Ještě měli mámu a holku, co nosila velké naušnice a měla namalovanou pusu. Co si tak vybavuju. Ale jak se ten seriál jmenoval, to teda fakt netuším....

In reply to by květinka88

říkali jsme jí skřet. byla už snad v důchodu, chodila shrbená, byla malá, měla úplně stejný brýle a fakt vypadala, jako by to byly sestry. A strašně prskala, jak prskala, tak si strkala kapesník před pusu a nebylo jí rozumět.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky