První krůčky a chůze

24.11.2009

Ahojík maminy, chtěla bych se zeptat??? jak to bylo u Vás s prvníma krůčkama a následnou chůzí. Verča dva dny před rokem sama udělala 2 krůčky....pak pochodovala mezi námi, že jsme si jí posílali, samozřejmě v uvozovkách, bylo vše v pohodě. Ale pak se začala bát a týden jenom lezla. Pak se zase s ničeho nic pustila a šla sama, ale připadá mi, že se na to pořád ještě necítí, nemá jistotu, bojí se. Hlavně mi teď začala levou nohu stáčet dovnitř a zakopává si o ni, takže raději leze. Dneska jsem ji dala bačkůrky opačně a je to lepší, ale udělá sama 5 kroků, klekne si a leze....je to normální, mám se strachovat??? díky za příspěvky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zdravim Vás a děkuji za podporu. Ten den, co jsem psala tento příspěvek se večer Verča rozběhala, bylo to z ničeho nic a to jsem měla strach. Dokonce přestala kroutit i tu nožičku dovnitř, teď už je to jen nepatrně. díky moc ženský :\x: :qu:

Ahoj, tak mi maly zacal chodit v 9 mesicich. Prvni tyden to bylo par krucku ale potom uz jen chodil po 2 a po ctyrech vubec. Myslim ze u kazdeho prcka je to jine a hlavne az dostane uplnou duveru v sebe sama a poradnou rovnovahu bude litat jak dablik. :)

Tak nase mala zkousela prvni krucky tak 3 tydny zpatky,vydrzelo ji to asi 14 dni ze vzdycky udelal 3 kroky,spadla a lezla.Ted tak tyden uz skoro jen chodi,leze jen kdyz du treba nazachod tak aby me rychle chytla :s: Vcera sme zkouseli tapkat i venku,ale tam de jen za rucku pac botky sou hold tezky a moc ji to nejde :s: Chce to cas,ja myslim ze to behem mesice zvladne a zacne ti chodit :) U nas to byla taky rychlovka,sem myslela jak bude lozit nejmin jeste 2 mesice a najednou chodi

ahoj, můj kluk jakmile začal chodit tak chodil. Ale kamarádky dcerka to střídala. chvilku chodila a potom lezla. byla to docela sranda venku. Hlavně když jí kamarádka dala bílé kalhoty :s: . myslim si že se strachovat nemusíš. Ona najde odvahu a potom bude lítat jako ďas. Hlavně hlídej aby při chůzi nespadla nějak blbě-potom by se mohlo stát že se zasekne a bude jen lézt. tohle jsem si u kluka hlídala. Nemyslím tím spadnutí na kolínka, ale spíše na hlavu a nebo nějakej šílenej pád... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky