Dnešní poradna-máme streptokoka :-(

24.11.2009

:a: Ahoj deníčku a tetičky.
Tak máme za sebou dnešní poradnu. Lidí tam bylo jak máku..... Vzduch vydýchaný.... No fuj. Čekali jsme dvě hodiny. Ale aspoň jsme si pokecali s Hankou :-) Od začátku těhotenství jsem přibrala už neskutečných 15.4kg!! :jawdrop: :pig: ( za poslední 2 týdny "jen" 0.6kg ), tak snad to tímhle tempem bude pokačovat, protože bych se jinak už asi neunesla. Pan doktor nám zdělil výsledky a bohužel jsme pozitivní na streptokoka!! :r: :r: Pořád jsem si v duchu říkala, že nám se ten KOK musí vyhnout....a ono prdy vrdy! No a nic prý nenasvědčuje tomu, že bych mohla rodit. ( termín mám 21.12. ) CS prý 4, ale jsem úplně zavřená. Mumlal něco o měsíci..... tak já pevně věřím a doufám, že Kubíček bude do 16.12. venku a budeme slavit vánoce pěkně spolu a už ve 3 :dance: :dance: Tlak jsem měla opět 140/95, ale už to pan doktor nějak neřeší :s: asi si zvykl, že u mě je to naprosto normální :s: Manžel si pořád ještě nenašel chvilku na to, aby nás nafotil, takže dnes bez fotečky bříška, které mám podle Hanky pořád malé :s: Tak kdo ten román dočetl až sem, děkuju :-) Mějte se krásně a opatrujte se!! :a:

Ahoj Jani,ja mam taky koka,a nějak dr.moc nerozvaděl co to je,prej mikrob nebo co,a dostanu při porodu AB,ale nějak nechapu proč se nedaji teď abych se toho zbavila,to nejde?A co to vubec je?Jinak ja mam 19kg,termin 8.12,a dr.si ze mě neustale děla prdylka že budu přenašet,no vzhledem k tomu že jsem 2xbyla na udrženi :///: ,jsem zavřena,tak jsem zvědava kdy?Ale už bych chtěla,neduhy mě nějak zmahaji,ale Vikče se tam libi,tak musit vydržet..Jsem rada že jsme s ni dočli až sem,a pak se uvidi.Tak se taky opatruj,a porod jednou musi přijit,zaručeně :c:

Ahoj, já mám tedy navrch 25kg, jsem nasáklá vodou snad i na víčkách hehe. Lidi mě nepoznávaj,doufám,že to pak skončí. Jinak mám taky poslední dobou stejnej TK jak jsi psala,ale moje doktorka to tedy řeší a běhám kvůli tomu pořád po dalších vyšetřeních. Byla jsem znova ted na cukrovce,je zvýšená,take jdu k diabetologovi, a kvůli vyššímu tlaku jdu na CTG s tlakem,to mi nevadí,aspon vím,jak to vevnitř pracuje na jedničku. Ale moc už se nedovalim,bolí mi stydká kost,tak mi otravuje někde chodit.. Streptokoka mi sdělí za týden, jajaj, taky se bojim. Měj se bájo. Zuzka

In reply to by Janča24

měřila jsem si ho jen u známých, to bylo ok,a jednou na CTG v nemocnici projistotu jsem měla naprosto normální hodnoty. Mám dojem, že prostě když vyběhnu 2patra do čekárny k doktorce a sestři mi hned měří tlak,tak se nemá co divit... :ooo:

Ahoj Jančo,
nic si z toho nedělej. Já ho mám taky, docela jsem s tím i počítala. Protože mám neustále záněty ledvin a močových cest. A ty kila, kéž bych měla jen 15 kg. Já už jsem na 20 kg :pig: . Během posledních tří týdnu jsem přibrala 5 kg, doktorka říká že je to voda. Ale tomu uvěřím až porodím a kila budou pryč :P . Přeji hezký zbytek těhulkování a pohlaď za mě mimíska.
papa

jéé máme stejný termín a taky bych chtěla rodit dřív a být na vánoce doma.na kontrolu jdu příští úterý tak sem zvědavá.mám pořád hrozné bolesti v podbřišku a v kyčlích

In reply to by broncab

já takové bolesti nemám.....teda nevím, jestli to máš nárazově, nebo pořád....?? Mě bolí kolena, protože 15 kilo navíc musí být někde znát a pak mě bolí třísla (slabiny) jako bych posilovala. Prostě namožený svaly. Ale jinak nevím, co jsou to poslíčci..... :-)

In reply to by Janča24

já teda mám jen 7kg nahoře a sem ráda.ty bolesti jsou nárazově,ty třísla máme stejný jaky si připadám jak kdybych posilovala

In reply to by Janča24

ahojky,mě taky hrozně bolí kolena-dnes jsem se na to ptala doktora a on mi na to řekl,že ho bolí taky-blbec....jinak já mam nahoře 18 kilo,ale nic si z toho nedělám,jenom ať se mimi má.Jo a chtěla jsem se zeptat ty třísla tě bolí pravý i levý??mě totiž jen levý-nevím jestli je to dobře nebo blbě-vím že maLEJ JE NA LEVÉ STRAně,tak si říkám že asi tam se víc ty svaly natahují...nebo nevím teda.
jinak s tím termínem tě úplně chápu,já mám termín na vánoce a pak 27.12,28.12-tak tedy nevím jak se to podaří,ale radši počítám s tím že bohužel vánoce strávím v porodnici-ale neva-hlavně ať to zvládnem a jsme v pořádku,tak se měj a krásnej zbytek těhulkování přeju

In reply to by wjerush

třísla na obou stranách...jak levý, tak pravý! Doktor je koukám vtipálek, co?? Už se blížíme do finále, tak musíme vydržet :-) No a s těmi vánoci to vidím stejně. On mi totiž doktor řekl, že jsem zavřená a že to na porod vidí tak za měsíc...... :-( Takže zaručeně to na ty vánoce vyjde :-( Ale manža říkal, že si uděláme vánoce, až se vrátím domů.....kdybych náhodou na ty pravý nefalšovaný byla v porodnici :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka