Holky už nevim co snim

24.11.2009

malej mi v noci vubec nespi v 19h se naji a spi nejdele do 21h a pak uz stava každou hodku, omuže jen přiložení on se ududlá a usne a za hodku vstava zas nepomaha ani nechat urvat :^O^: , jak si ho položím do postele hne se name sape jako hladovec ale myslim že hlady to není, přibíra krásne a roste přes den ji po 2h a le v kočárku venku třeba až po 4h tak ja uz nevim co snim, vyzkoušela jsem asi 5 truhu dudliku ale nejlepší dudlík jsem já :§)

ahojinky maminky, mám úplně stejný problém, beruška se mi budí po 30 minutách, usne někdy v 19, jindy 24 hodin a pak jede až do rána do 6:30, to vztáváme, je už vyspalá, kaše na noc nezabere ani náhodou, sní celou dávku, ještě se napere mojím mlíčkem a stejně se budí, dělá to už 2 měsíc, teď se nám objevil zoubek, tak možná to je už tím, ale nevím, ještě že si vždycky jenom 1-3 minuty cucne a hned usne a spí, taky mi přijde, že si ze mě udělala dudlíka, ale někdy zase hltá jako by nejedla sto let, dudlíka vůbec nechce, pořád ho vysouvá jazíčkem ven, neumí ho dudlat, takže máme smůlu... co bych dala za to, kdyby se mi zase budila po 2 hodinách..... ale mohla by klidně i po 3,4,5.... :)

U nas nepomohlo nic, trvalo to tak dlouho, az jsem dala a noc sunar a hotovo :) spinka do pulnoci, pak sunar a do 4 a pak je uz rano, takze tak
__________________________
Muf a Niky

přesně vim jek ti je, mi jsme to něli taky a jedina utěcha je že u nas se to za dnena den zlomilo tak doufe :s:
a tak mě napada skus mu dat do postylky termofor jestli jenom nepotřebuje se k něčemu teplimu přitulit :#~:

ahoj, a neni mu večer zima? moje malá se mi vnoci taky často budila. myslela jsem si že je to hladem-i když jedla kašičku. Zdálo se mi to divný. tak jsem jí zkusila dát do pytle na spaní a od té doby spinká krásně. Taky změna polohy spaní by mohla pomoci. markétka spala do 3měsíců na zádech. Vydržela spinkat dlouho. ze dne na den ale začala plakat a nemohla usnout. Zkusila jsem jí dát na bříško a spinká tak až do teď (5,5měsíce) :a:
Nám vyhovuje silikonový dudlík nuk-bez toho držátka....

In reply to by JaMiOn

spinka taky v pytli na spani je na nem zavislej nejradeji by byl v zavinde ale tam se uz nevejde :C]]: ,ja doufam ze se to zpravi vecer zkusim dat zase kasi, ten dudlik mame taky ale chce ho jen pres den na spinkni v noci neveme zadnej :§)

Ojinka

Ahojky tak to tě lituju. my sice máme taky problémy se spaním ale až taková hrůza to není. Vím že je to asi hlopost ale co mu zkusit dát na noc kaši? třeba by to pomohlo a aspoń se vyspíte celá rodina. Ale jestlli je to jen proto že chce dudat tak vůbec nevím co s tím....

Ahojky,

naprosto Tě chápu, mě malá vstává po 2 hod. :00: , vyzkoušela jsem taky kde co, usínala jen u prsa, jakmile jsem ji odtrhla bylo zle... :spid: :§) naštěstí ve 4,5 měs. se to zlomilo a malá se naučila na dudlík :cc): , ale má ho jen na spinkání, přes den ho nechce a plive ho. Sice se pořád budí co 2 hoďky,ale hned po 5-10 min. kojení usíná a nechá se už i uložit do postýlky :|P: . Jediný dudlík, který snese je totiž latexový, a já blbec uvalila stovky za nejlepší silikonky se sametovou savičkou... na prd. Drž se, holt nám nic jinýho asi nezbývá... :one: :a:

In reply to by Draconela

ze vtom nejsme sami :spid: , malej mi taky v noci u kojeni usne ale nechá se prendat spici ale za hodku vstane znova a dudlika neveme ani za nic nakoupila jsem od nuku silikonovej ten chce na spinkani jen ve dne a na noc jsem vyzkousela nuk latexovel pak od mam a spoustu dalších denska jsem koupila takovou tu hnusnou modrou kytičku latexovou tak treba :\x: se chytne. jenze od do Dvou mesicu spal od 19h do 3H a pak do 6h tak nevim proc to zacal delat ale uz bych se vyspat pořebovala mam doma jeste 4leteho kloucka tak poteruju energii

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka