Ahojky Březnátka ! Jak jste natom se jmény ?

23.11.2009

Ahojky ! Tak jsme včera doma opět debatili nad tím jak se ta naše asi holčička :girl: bude jmenovat. Tatínek by moc chtěl Anežku mě se to i zezačátku líbylo jenže reakce tipu svatá Anežka Anča nebo Andula mi to jméno zprotivili!!! :w: Tak sem si vymyslela Denisku jenže ta se zase nelíbí tatínkovi :n: :w: No povšech kompromisech jsme včera došli k :c: Terezce :one: .............tak uvidíme jestli nám to vydrží :00: A co vy jak jste na tom ??? Jo a doma máme Ondráška :h: !

Ahoj,Terezka je moc hezké jméno,takové jemné mi připadá.My budeme mít Matyáška(holčička měla být Karolínka po tátovi) a doma už máme Adámka a Tomáška :a:

Tak jsem ráda, že dilema se jmény není jen u nás. Kluka bychom dali po taťkovi Pavel, to je jasné, ale u holčičky stále nevíme. Taťkovi se zalíbila Marika, ale nevím nevím. Pořát není rozhodnuto. Ještěže je do března času dost :-)

koukám, že se docela dobře shodneme... já jsem u holčičky taky sama za sebe přemýšlela nad Terezkou a nebo Deniskou, no čekáme chlapečka, bude to Ondrášek, tím jsem si byla jistá už od svých 16ti let a kamarádka bude mít teď tu Terezku, tak uvidíme, kdybychom v budoucnu měli ještě holčičku, tak to teda bude boj :-)

Anežka je moc hezké jméno... Já bych si do toho teda kecat nenechala :00: My jsme ze začátku taky s Emmou moc úspěch neměli - hlavně u starší generace, ale teď už jsou z toho jména všichni nadšený :one: Jde jen o zvyk. Jinak Terezka se mi taky moc líbí, akorát je jich statisticky fakt nejvíc. Ono se to pak plete, když jsou ve školce třeba 3 Terezky :s: Každopádně času dost, třeba ještě vyberete úplně jiné jméno ;)

In reply to by Kétka

To mas pravdu, my chteli taky Emičku a všichni to vzali fakt pěkně a líbilo se, ale já zjistila že kolem mě ho začalo dávat šíleně moc lidí (my si ho vymysleli asi před tdvouma rokama kdy po něm neštěkl ani pes) jenže mimiskovi trvalo dýl než přišel..tak mě to tak otrávilo, že jsme to přehodnotili a přesně z toho důvodu, že nechci aby můj miláček byl třetí ve třídě..vymysleli jsme Klárku, měla všude úspěch a všichni už si zvykli...kolem o žádně nevím, tak snad bude jednička :one: :///:

Ahoj,

Anežka je krásné jméno, Terezka také..... jenom podle statistik je tohle nejčastější dávané jméno.

In reply to by lufulie

Taky pěkný ! Jak na to reagovalo okolí my narazily s Anežkou že je to starý a všechno to co už jsem psala no ... Tak uvidím manžel by měl radost ale mě už to dost otrávilo tak jsem ráda že jsme se zhodli na Terezce a když bych mu chtěla udělat vééélkou radost tak Anežku ale to ani neví že nad tím ještě přemíšlím at není zklamanej :s:

Terezka je uzasny jmeno - my mame teda pejska Terezku a kdyby se tak nejmenovala tak bysme to jmeno dali nasi prcine...ale vymysleli jsme Klárku a uz jsme si tak zvykli ze to rozhodne nejde zmenit :-D

Ahoj tak mi čekáme KLUČÍKA....a protože naše ratolesti Zuzanka a Patrik byli zklamáni a to doslova a do písmene :w: :w: :w: :w: :w: udělali jsme to tak že jsme vybrali tři jména a z těch si můžou vybrat....ŠIMON,MARTIN,JAKUB ratolesti mají radost že do toho můžou kecat....Jinak kdyby byla holčička byla by to LUCINKA. Krásný den Jana.

In reply to by Nelllinka

My budeme mít Viktorku, mám to jméno vymyšlené už asi 5 let a taky se mi to někteří snažili zprotivit, jako že bláznivá Viktorka od splavu, atd... ://:
Ale ať si říkají co chtěj, ono ve finále najdeš nadávku nebo směšnou rýmovačku na každé druhé jméno. Tatínek taky přišel s nápadem, že by měla jména dvě - Viktorie Anna - docela se mi to líbí, ale nevím... :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky