Ňák to na mě jde :)

24.11.2009

Holky nevim jak to dopadne, třeba se to ještě rozežene, ale ňák to na mě jde :$$: celou noc jsem o tom přemýšlela a vážně, vážně docela nerada bych předbíhala.. :s: :s: (Lenísku :!k: ) se mi teď nějak rozleželo, že bych ještě nechtěla rodit..bojim, bojim... Včera jsem byla na kontrole a na ozvách. No a pěkná divočina! Mačkala jsem na pohyb uplně pořád, sestra tam lítala co se to děje a při každym kopanečku mrňouska stahy jako blázen! Se ptala kolik dní mám po termínu :#o: A já, že 22. ALE prosince!!?? Čípek zkrácený o víc jak 50% a otevřená na prst, dr mi jemně přejela metrem přes bříško a už to zase jelo! Tak povídala ať přijdu jestli budem ještě 2v1 zase za týden, ale že tomu moc nevěří. Když jsem dorazila domu dost se to stupňovalo a i v noci mě to budilo, ale plodovka ani zátka nevyšly a kontrakce naprosto nepravidelně..teď je klid tak uvidim jak večer, ale cítím, že to na mě najednou fakt nějak jde a dávám si tak max 2dny. Jsem byla ještě v pátek u kadeřnice a vtipkovala, že do Vánoc určo ještě s pupíčkem dorazíme :!k: Měly jste některá takovýhle rozjezd před porodem? A nebo myslíte, že to ještě rozchodim..? :#o:

blondacku hlavne klid...kdyz se budes stresovat tak to muze byt jeste horsi...v tehle dobe uz berou miminka jako donosene takze se skoro nic nedeje...ale bud klidna...treba te jen zbytecne plasili...lez v postylce, koukej na filmy, cti si...a uvidis ze bude lip :) posilame pohlazeni princezne :)

Já ti teda nevím u předchozích dvou žadné poslíky ani odtok plodové vody !!!Ale přesně na termín zrovna kontrakce a hurá rodit a obě děti se narodily druhýy den ráno. Teda u druhýho mi dr. dělal Hemiltna !!!!!
Teď mám CS 9 a dr. říkal že když se taťka bude snažit tak už se neuvidíme .... no a taťka nic a zítra jdu na kontrolui !!!!
Ale taky už se na to třesu aby to bylo .. v sobotu a v neděly jsem měla poslíky ale jen trochu, tak už taky vím co to je!!!
Hodně štěstí a ať to máš brzo zasebou !!!

Mne to doktorka říkala před 14 dny v poradně také, Hmmm, tak my se už asi příští týden neuvidíme a hle...ale jinak cítím už 3 dny bolesti od zad do bříška, v noci mě to budí, je to jak silně přicházející menzes a zase nic, hlavně to není pravidelné. Termín máme příští čtvrtek, ale chtěla bych to mít za sebou už v listopadu :C]]:

In reply to by Petra2807

Tyhle bolesti ...to je právě hrozně na prd, jsem vždycky zmatená jestli jet nebo ne, tak vana..je to lepší pak se to zase rozjede..já nevim, kdyby to trvalo alespoň dlouho v kuse, tak bychom jeli a třeba by mi něco šoupli na popohnání, ale takhle :00: a jak tady psaly holky začly mě i šíleně brát třísla. Jak mě v nich píchne tak hned z toho stah.. no když jdu, tak po centimetru, to neni ani chůze! Jak kdyby mě někdo nakopal :s: dneska tady byli s balíčkem se zimnim fusakem, no než jsem tam dolezla tak zvonili třikrát a málem odjeli :s: kdyby se dalo alespoň něco dělat..aby mi z toho dumání nehráblo :00: ...a taky jsem přemýšlela nad tím rozháněním ve vaně..myslíte, že by mohla odtýct plodovka anichž bych to věděla? ..mě tím děsí švagrová, ale já řikám, že to bych snad cítila, že ze mě něco jde, ne??

In reply to by blonďák

Ahojky tak presne kvuli tomu jsem jela do porodnice a jeste jsem mela tlaky v podbrisku a sice jsem tam lezela,ale furt mi tvrdily ze to muzou byt silne posliicci.Ja mam termin 12.12,jinak kontrakce jsem tez mela i po deseti minutach,ale nic se nerozjelo.Tak ted jsem doma a furt jen cekame.Tak ti drzime pesticky at to jeste chvili vydrzis,aspon do toho 38tt.Tak pa pa

In reply to by blonďák

souhlas, mám to samé, jsem z těch bolestí strašně zmatená...nechci zase plašit, aby si v porodce neřekli, áaaaa další histerka, a pak mne stejně neposlali domů...s tou plodovkou mne také napadlo a děsí mě ještě více, že to mohlo napdnout i někoho jiného :s: ...jinak jak říkáš, v těch bolestech vlezu do vany a tam se nic neděje :n: tak opravdu nevím, každopádně jestli jsou toto jen poslíčci, tak nechci zažít kontrakce, to polezu do auta po čtyřech, už takto sotva lezu a hlavně se mi chce furt na wecko, tak je to utrpení :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak díky..jsi mě uklidnila, já nad tim vážně dneska přemýšlela jestli neni lepší ta sprcha právě kvůli tomuhle, ale když to by zas bylo vody :00: takhle si tam lebedím jak dlouho potřebuju a kolikrát nevypouštim (no když tam lezu i víckrát během pár hodin) a jen dopustim teplou. ..teď se tam prdelka zase tak mrská :^O^: mi včera právě řikala sestřička, že to bude asi pěknej čert }:) :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já se právě trochu bojim toho, že mě to takhle bude mordovat ještě měsíc a nakonec budu přenášet :00: ..to bych raději brala nic, nic a pak rup voda a za pár hodin mrňousek na světě.. a co ty a čípek a tak..to se taky nějak nechystá??

In reply to by blonďák

Nechci Tě strašit,ale já to takhe měla.Dr mi řekl asi ve 35 tt že jsem připravená na porod,otevřená na 2 prsty,pořád jsem mě neskutečně tvrdlo břicho,dávala si vanu a nic.Rodila jsem den před termínem,bolesti jsem měla od půl 7, a v 10 jsem ještě nevěděla,jestli je to ono.A to se malá narodila po 15 hodině :00: Jedinej rozdl byl v tom,že ty kontrakce při porodu byly pravidelný a zkracovaly se.Jinak ani vana mi nikdy nic nerozhodla,ani při poslíčkách,ani při skutečných kontrakcích.A to jsem čekala 3 dítě.Ani u jednoho jsem to takhle neměla.Tak to hlavně dobře zvládněte. :\x: Těším se na fotky :e):

In reply to by Iveta K

..no tak to je paráda.. to bych měla teda mooc prííma měsíc.. :00: Když je mi líp, tak to beru v poho s nadhledem a ještě vtipkuju, ale jen mě tam píchne, že si z toho sednu na prdel, tak toho mám vážně dost :jawdrop:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nevyšetřovala? ..hmm já si právě řikám, že ta moje mě teda vůbec :*8*: nešetří..včera mi přišlo, že mi tam strčila snad celou ruku až po loket :s: ..a pak aby se mi to nerozjíždělo..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha..hmm..tak to tady prostě jenom plašim :#o: ..takže Štědrý večer přesně ode dneška za měsíc to asi u mě jistí :s: :s:

Já myslím, že tohle už asi nerozchodíš :s: a vůbec mi nebude vadit, že předbíháš, já jsem to už včera psala pod seznam LPček, že jsem ráda, ža každé nové ZDRAVÉ LPčko, a že je jasný, že si miminka "vyjdou" ven, kdy se jim zachce :///:
Budu ti držet palečky, aby se porod buď rozjela proběhl co nejrychleji bez komplikací, nebo aby se to uklidnilo a ty byla s malou v pohodě a v klídečku :c:

In reply to by Lenis

Lenis u tvých článečků se většinou dost chlámu..ale teď mě nějak zatrnulo... :jawdrop: myslíš, že už to nerozchodím..bojim bojimm, víš já bych to vážně raději vzala popořadě :s: :s: Hezky ty první a pak dej vědět jak to proběhlo! :s:

In reply to by blonďák

Já jsem tě nechtěla vystrašit... a není čím tě strašit! vždyť bys byla už maminka!! to je přece krásný, a malá už je dost velká- není se čeho bát beruško :{~{: budu na vás obě moc myslet!!! ať to dopadne tak či tak :one: já jdu zítra na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak dopadnu já, až do mě zase Dr strčí, jak ty píšeš, ruka až po loket :!k: taky mě při těch kontrolách moc nešetří :$$:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky