Zkuste to taky:-)

24.11.2009

Holčiny, tak tady jsem našla podobný stránky na předpověď pohlaví, je to něco podobného jako nám doporučila Lucinka. Zkuste to a budu ráda, když mi napíšete jeslti se vám předpověď shoduje s realitou :C]]: Budu se těšit na vaše příspěvky :qu: Stránky jsou www.pohlavi.mysteria.cz

... :-(, ahojek, máme dvě děti, třetí v bříšku...u dvou zpětně...máme schované těhu průkazky-kopie, a nevyšlo to...a do třetice to teprve zjistíme... :-) :a: MOŇASEK :-)

Tak musím oznámit, že tady přebývá více maminek, kterým se realita shoduje s předpovědí :C]]: Tak asi na tom testu přece něco jenom bude :one:

Tak mě to snad taky vyšlo, řekly na posledním 3d ultrazvuku na 98%kluk a teď my taky vyšel kluk, tak uvidíme! :-)

Tak mě to nevyšlo ani u jednoho: první mám holku a napsalo to kluka a druhé mám kluka a napsalo to holku a co čekám to ještě nevím, ale napsalo to kluka tak uvidíme třeba do třetice se trefí , jenže chceme holčičku

Podle Lucinky nám vyšla holčička, podle tvého testu taky :girl: Na velkém UZ na 90% holčička a na 3D už na 99,7% :°*°: Tak snad testy a páni doktoři :*8*: nelžou. Jinak bude náš chlapeček chodit v růžové... :///:

tak první dítko mi vyšlo, ale druhý nevim nevim....podle UTZ čekáme holčičku, ale to taky může být všechno jinak...hlavně se tam zadává měsíc početí a tady u toho těhu to je tak na hraně...takže když zadám početí v červenci vychází kluk a když v srpnu tak holka

Podle Lucky mi vycházela holčička a tady chlapeček. Takže zase nevím. Uvidíme jestli se nám ještě před porodem ukáže nebo to bude až do konce překvápko. Stydlín jeden.

podle veškerých výpočtů těchto testů mi vychází holčička,ale já chci kluka, na 3d jsme viděli pinďourka, tak doufám,že tam zůstane :s: :a:

Ahojky, já teda nevím,co čekám dle Dr.,protože se chci nechat překvapit , ale dle Lucíka vyšel kluk, dle Tebe holka.....tak teda vážně nevííím :s: ¨....jsem tam,kde jsem byla! :one:
A vzhledem k tomu,že mě každý tipuje na něco jiného, já sama nemám názor žádný, protože co do chutí to vypadá na holku,co do tělesných změn spíš na kluka....z čehož vyplývá,že to bude jedno velké PŘEKVAPENÍ :one:

In reply to by Kamišek

My si to také necháváme jako překvapení a podle Lucinky nám vychází chcanda a podle toho ode mě vychází kluk, a jak říkáš, každej mě tipuje na něco jinýho :C]]: Ikdyž více slýchávám , že budeme mít klučinu.... Ale překvápko je překvápko :c: :one: :C]]:

In reply to by jancina

Přesně tak....no jsem sama mooc zvědavá,co na nás ve finále jukne :C]]: .Ještě že jsou jen dvě možnosti!!! Nějak sem myslela,že to bdu víc řešit,ale zatím ani nemám potřebu nad tím přemýšlet...a opravdu se sama k ničemu nepřikláním. Taky máme víc typů na kluka,tak uvidíme. jinak manža to ví,nechal si to říct,ale nikomu to neříká,drží tajemství statečně a nikdo to z něj naštěstí nepáčí...a když jdeme koupit něco na mimi,tak vybere modrý pyžamko a bodýčko do růžova....takže váááážně netuším.... :n:

In reply to by Kamišek

Teda, tak to kloubouk dolů před manželem má velkou výdrž, ale ty jsi taky dobrá, že to z něj nepáčíš, já bych to nevydržela a asi bych to z něj vytloukla :C]]: :C]]: :C]]: .Já jsem jeden čas taky uvažovala, že si to nechám říct a nikomu to neprozradím, jenomže já se znám, já bych se strašně chtěla pochlubit s tím, conosím pod srdíčkem :C]]: Je fakt, že už mě to poslední dobou nějak pustilo a říkám si, že je jedno co budeme mít, hlavně když to bude zdravý :one: :dance:

In reply to by jancina

No já vždycky věděla,že si to nenechám říct až jednou...Když já se tak ráda napínám... :s: . Je fakt,že když jsme šli z toho UTZ a manžel to věděl a já ne,tak to bylo divný..jen jsem se ho ptala,jaký to je to vědět a on hned,že mi to ale neřekne :///: -no on by to asi věděl i tak,protože to na tom UTZ poznal,Dr. se ho pak ptala co si myslí a jenom mu potvrdila jeho doměnku. Já tam neviděla nic :s: ,asi nejsem talent na čtení ultrazvukových snímků. ale je dobrej no,myslela sem,že mě tím bude zlobit,on je takový vtipálek,že mi bude každý den tvrdit něco jiného a obrnila sem se předem,ale néé,je potichu...fakt ani slovo,takže nemám vůbec tucha. A to je na tom to nejlepší. Malýmu říkáme pracovně Béďa,protože první termín porodu nám řekli 1.3 na Bedřicha a víc to neřeším. Ani nevím,co ybch chtěla víc...a manžel taky neměl vyhraněné přání,takže sem to na něm ani nemohla poznat z reakce. Takže jak říkáš,hlavně aby to bylo zdravý a aspoň to bude s troškou toho vzrušeníčka,kdo na nás vykoukne. :one:

In reply to by Kamišek

Tak to je fakt dobrej, že to poznal podle ultrazvuku :one: To já jsem to nepoznala ani náhodou a to jsem poslední fotku dostala tak dobře vyfocenou, že jsem mezi nožičkama něco viděla, ale fak jsem to nepoznala a přítel taky ne :O Vypadá to spíš jako varlátka, ale jako pipnka to taky vypadá, je to focený, jako by leželo na zádičkách. Je fakt, že takhle se pořád dohadujeme, co by to mohlo být :c: :c: :c: Už se na to vzrušeníčko začínám těšit :C]]: Ale vrůšo je vzrůšo :one:

Vychází mi kluk. :00: A nemáme to jisté,ale měla by tam být chcanda. :) Tak uvidíme,zatím nemohu potvrdit zda se předpověď shoduje s realitou.

In reply to by Lyret

:one: Jejda, to se vám tam prcek pořád schovává a nechce se vám ukázat??? :C]]: Tak koukám, že budete mít velkýho tajnůstkáře či tajnůstkářku :C]]:

In reply to by jancina

Jo,je to tak. :) Doma máme už jednu kočičku(tu jsme měli jako překvápko)a tohle druhé mělo mezi nohama pupeční šňůru,no.Je to pořád nerozhodně,ať zkouším jakékoliv předpovědi,tak mi někde vychází holka a někde kluk(ale kluk převažuje). :)

In reply to by Lucik P.

Je to stejně zajímavý, že to někomu vychází a někomu ne... :C]]: Tak jsem zvědavá jaká bude většina....Já si to dělala a vyšel mi kluk a u tý předpovědi jak jsi vložila ty, mi vyšla holka.Tak nevím, nevím. Ještě jsem tam našla nějakou tabulku na předpověď pohlaví a tam mi taky vyšel kluk :C]]: Tak jsem teda dost zvědavá, co se nám narodí :°O°:

Ahoj,tak jsem to zkoušela i touto metodou a vyšel mi jenom prostřední syn,zbývající dva meli být holky :a:

ahoj , já mám tedy prcka ještě v bříšku , i když dnes už mám TP , ale vyšlo mi to stejně jako mi řekli na UTZ a to je první ,kde mi to vyšlo , jinak všude mi vyšel pravý opak.

ahojky,tak mě vyšla holčička..no,doktoři mi 3x řekli,že to neví jistě,ale že to vypadá asi na holčičku,tak jestli je to opravdu Natálka,tak to sedí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka