bezpečnostní pásy

01.10.2007

holky nevíte jak je to opravdu s těhulkami a pásy?já je použivám od začátku těhu,myslím že je to i ve vyhlášce,ted mi známej říkal že je něco jako řidič z povolání a ví že to tak být nemusí!!!tak já nevim,radši se poutám.

jojo presne jak pisete holky poutat se musime i kdyz mame velky briska:-)) me zatim pas taky nedela problem mam ho sice zaply at je volnejsi ale jinak je to ok, uvidim pozdeji to bude vetsi problem:-)

jak jsem dělala minuly rok řidičak tak jsem zrovna tu otazku chytla a musí byt připoutana i těhotná

Určitě se ty pásit nosit musí, je to bezpečnější pro vás i pro miminko, já jezdím hodně a bez pásu ani ránu, vemte si co by se stalo kdyby jste v devadesáti bez pásu do něčeno narazily, to by miminko asi nepřežilo a vy by jste mohli vykrvácet, nechci strašit, ale vyděla jsem na tohle crash testy a opravdu to za to nestojí.Ikdyž policajty by jste asi ukecali:))))

Fakt je to lepší a ušetříš si nepříjemnosti s policajtama. A pokud jsou pásy pro tebe nepohodlný, tak zkus ten pás pro těhulky co se prodává. Sice je fakt že stojí okolo tisícovky, ale holky co znam, si ho pochvalují.

že žádná vyjímka neexistuje, záleží na tom policajtovi. Sháním ten pás pro těhule, já jezdím a budu muset až do porodu a brzo bude sníh

já se poutám všude, ale kámoška mi říkala,že se ptala policistů a ti jí řekli, že se poutat nemusí pokud v autě nejsou airbagy, jinak jo. Mě známá půjčila pás pro těhule tak ho používám a je to pohodlnější :-)

Já se tedy poutám, zatím, ale myslela jsem si, že těhulky opravdu nemusí...a dokonce si myslím, že bych to ukecala, mám dost velký příško a někdy to není moc příjemné..

Poutat se musíš, musela bys mít potvrzení od doktora že nemusíš. Já nevím ale mě pásy nevadí, dám si ho vždy pod břicho a ani o něm nevím

Ja mam pocit,ze se poutat musis.:*(Protoze je to dost neprijemne a uz kolikrat jsem se bavila s holkama,jak nejlip si pasy zapinat.

In reply to by Kubí

taky vim,ze se poutat musis,uz to tady psala nejaky cas tomu,slecna ,ktera ma pritele od policie,no a ze nikde ve vyhlaskach neni tehotna zena osvobozena od pasu...Existuje nejaky specialni pas pro tehotne,myslim,ze se to jmenuje save Swedisch seatbell,ale to si myslim,ze neni potreba...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka