13+5, dle UTZ 14+0

24.11.2009

Ahoj květinky,

tak jsem byla dnes po 14 dnech opět na UTZ, neviděla jsem vůbec nic:-(Fotka taky nic moc...nu což, hlavně, že je vše v pořádku
Hodnoty jsou BPD 28 (váha), CRL 79(délka), gh 14+0, NT 2,2 (šíjové projasnění)
Konečná diagnóza, že jsem 14+0.
Jinak už cca 1 týdne cítím pohyby:-) Bříško mám jak pučmeloun, nevolnosti krapet ustoupily už nejsou tak intenzivní.
Další kontrolu mám plánovanou na 10.12.2009
Tak mi když tak písněte Vašeho hodnoty, abychom mohli porovnávat.
Chtěla jsem Vám sem dát fotečku, ale není moc kvalitní a ještě mi to nejde:-)
Děkuji:-)
Ivana

nevíš prosim tě jaké má být projasnění šíje, aby to bylo vše v pořádku ? Dost mě to zajímá, děkuji :-)..

Ahoj! Tak to je super že jste v pořádku!
Já byla na genetice když jsem byla přesně 13+0. Sedí mi to podle PM i podle UZ. Jen ne podle :*O*: :s: Výsledky jsme měli : CLR 65,5mm BPD 23,00 mm NT 1,40mm. Vzhledem k tomu, že výsledky krve nebyly zrovna perfektní, tak mám riziko 1: 6100. Ale i tak jsem spokojená..
Pohyby necíítím a bříško ještě nemám, ale na dotek cítím zvětšenou dělohu... :\x: Už se moc těším 14.12 do poradny až ho zase uvidím...
Včera jsme začali 16tt a tak jsem si uvědomila že už příští týden začínáme 5 měsíc... úplně se mi z toho chce plakat jak jsem dojatá... Hold hormony dělají svoje... :s:
Tak se mějte krásně! Pa :\x: :\x:

In reply to by Balu

AHoj,
riziko mi nesdělila, ale krev byla negativní mi říkala sestřička. V prosinci mám poradnu tak uvidíme, dám na ní a nebudu se stresovat kvůli tomu NT.
Děkuji za Tvé výsledky.
Pa pa

Ahoja těhulky,

tak jsem se ještě pídila a to šíjové projasnění 2,2 mne trošku vyděsilo, ale prý do 3 je to v normě...jsem chvíli zapocybovala o paní doktorce a o její větě vše v pořádku:-) Děkuji všem za milé vzkazy:-)

Ahoja těhulky,

tak jsem se ještě pídila a to šíjové projasnění 2,2 mne trošku vyděsilo, ale prý do 3 je to v normě...jsem chvíli zapocybovala o paní doktorce a o její větě vše v pořádku:-) Děkuji všem za milé vzkazy:-)

můžu ti jen závidět tolik informací - já vím jen velikost mimi (cca 9 cm) a víc nic. Dnes jsem 14+6 tt,pohyby zatím nic,bříško taky neroste,váha stojí (to jsem ale ráda), tak uvidíme při další kontrole,18.12.jdu na velký ultrazvuk tak snad budu mít nějaké informace. Užívej si těhu a měj se hezky,ahoj :a:

Ahoj,
tak hlavně, že je miminko v pořádku a vše je tak, jak má být :) .
Mně čeká screening v 1. trimestru zítra, už se nemůžu dočkat, až po 4 týdnech uvidím zase naše miminko :) . Doufám, že bude taky vše v pořádku, i když počítám spíš s tím, že miminko bude tak o týden menší, stejně jako minule. Ale doktor mě uklidňoval, že je hlavní, že srdíčko tluče jako zvon a že k oplodnění mohlo dojít o týden později než v polovině cyklu, takže se nemusím ničeho bát.
Tak uvidíme zítra, jak nám mimčo povyrostlo. Minule měřilo 2,14 cm, to jsem byla podle MS 10+0 tt. a podle UTZ jen 8+5 tt. Zítra budu podle MS 14+0 tt., tak jsem zvědavá, jak bude velké miminko tentokrát.
Tak se opatruj a drží palečky, ať je i nadále vše v pořádku.
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

tak to je moc fajn,že jste v pořádku!!!
Já začal dneska taky 14 týden..tak to jsme na tom stejně...kdy ti dali termín?
Já měla ve 12+2 dělku miminka 57 mm...a je to holčička..
Jinak mám taky už pohyby..od 17.11..je to super!!!
Moc se opatruj...Terka :one: :h: :k:

Ahojky.... už cítíš pohyby? já jsem 14+2 a nic:(bříško také ještě skoro neroste:-( Hrozně se těším, až to na mě začne být vidět:-) Na miminko se strašně těším i když to budu mít asi těžší, čeká mě u toho ještě dodělat střední škola:-(Jinak mě čeká kontrola 1.12. tak doufám, že bude vše v pořádku...

Ahojky,já hodnoty ještě žádný nemám :n: ještě mě je nikdo nedělal :-g( ano to šíjové projasnění,prostě nic no..Já jdu do poradny 4.12 a tam mě teprv papír,abych se objednala na velkej UTZ,kde mě to všechno budou měřit atd..a to už budu v tu dobu 16+ něco :#o: Jinak už taky cítím malý pohyby :qu: :\x: Dnes jsem 14+4tt :C]]:

In reply to by Babočka

Ahoj holky já jsem dneska ve 14+2 bříško sice mám, ale pohyby zatím nic :-(. Už se na ně moc těším.... Na kontrolu jdu 10.12. a čekají mě i odběry krve, tak jsem na to opravdu moc zvědavá. A hlavně doufám, že vše bude v pořádku !

hlavne,ze j vse k a to je to nejdulezitejsi :) Ted ty hodnoty neznam z hlavy,ale šíjové projasneni jsem mela s malym pred tydnem,kdy jem byla 13+6 - 1,7..Pohyby uz asi ak tyden taky citim.Neni to moc casto,ale tak jednou,dvakrat za dn najednou zaskucim jeeee to byl on-uz vime z NT,ze je to kluk :) Jsem zrovna vetsinou uplne v klidu a sem tam se zadai to citit a je to strasnemc pijemny.Mej se krasne :a:

In reply to by siska333

AHoj, vy to víte už tak brzy???Ty jo, já se ani neptala, jsem si říkala, to by stejně nepoznala...ach jo:-( A to jsem tááák zvědavá.
Pa pa , taky se měj krásně

In reply to by Babočka

nam doktorka uz opravdu rekla co to bude na 80% a sama na to ukazala a oba s manzelem jsme videli jasne pinďulíka :) Koukala na to,pak povida a co uz doma mate,tak rikam,ze 3leteho chlapecka a ona na to,ze ted uz budee mit druheho chlapecka :$$: Asi jsme meli stesti a malej se dobre otocil.Porad tam sebou mlel jak silenej a doktorce se povedlo zastavit ten pocitac,kde to bylo jasne videt.Dockas se taky,neboj,ale chap,ze uz to chces vedet. :k: :a:

In reply to by siska333

můžu se tě zeptat v kolikátém týdnu jsi ? Že už víš, že čekáš chlapečka. Já jsem tak zvědavá, ale musím si ještě pár týdnů počkat než se to dozvím...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka