střídání prsou a prdíky

24.11.2009

Ahoj všechny šťastné maminky! Potřebuju poradit. Našemu chlapečkovi už je už 14 týdnů a od narození se trápíme s prdíky. Asi před 14 dny začal být protivný u kojení.Asi po 4 min se začal kroutit, plakal. Tak jsem mu zkusila dát druhé prso a to si vzal a pil dál, jenže po 3 minutách se to zase opakovalo...takže jsem mu začala dávat z obou, aby aspoň něco vypil. Tak nevím, jestli mu tím ty prdíky ještě nezhoršuju. Co myslíte, mám mu dávat jen z jednoho, když pije jen 4 minutky? Kojíme každé 2 hodiny. Někdy pláče hlady už po hodině a půl. Tak nevím co ám dělat. Někde se doporučuje pauza mezi kojeními minimálně 2,5 hod...a už nevím co s tím bříškem, někdy je v pohodě celý den a někdy celý den propláče. U dr. je vždycky v poho, bříško měkounké, jen doma ho má občas jak beton. Prosím poraďte, jestli mu to tím střídáním prsou ještě nezhoršuju. Moc vám děkuju. Terka

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj máme ten samí problém,měla sem kapišky sab simplex a vubec sem nezpozorovala změnu,tak sem koupila baby calm a musim říct že si kapičky moc pochvaluju sice někdy sem tam zapláče kvuli bříšku ale už to není ten horor co to bývalo před tím takže ti je doporučuji,také sem kojila s obou prsu na střídačku a z ničeho nic se mi přestávalo dělat mlíčko takže ted dávám jedno kojení jedno prso a je to mnohem lepší. :a:

Ahoj můžeš kojit z obou taky jsem tak kojila 4měsíce v kuse ted kojím už jen z jednoho jen sem tam si dá prcek oba .Kojíme přes den taky co 2h a to bude mít prcek 5měsíců jen v noci vydrží dýl na prdíky můžeš dávat bud Baby calm nebo sabík ale nám to pomohlo jen na chvilku Kubíkovi pomáhá Fenyklový čaj .

My máme ty samé problémy už od narození. Malá bude mít teprve 3týdny a taky se pořád křečuje. Při kojení se pořád odtrhává a vrtí sebou. Myslela jsem že nemá hlad nebo že mléko je slabé, ale nakonec jsem zjistila že to bude bříškem. Zkusila jsem koupit teď fenyklový čaj od sunárku, tak uvidíme. Ale vždycky začne tak řádit u kojení a pak dokonce po něm i někdy pláče a pořád má nožky u bříška, tak mám někdy strach aby to nebylo něco vážnějšího. A to se říká že holky na to moc netrpí. Tak snad to brzy přejde nebo něco zabere. Tak ať máte brzy po problému.pa

já kojím vždy jen z 1 prsu,aby prcek vytáhl i to zadní mlíčko-střídání se nedoporučuje. Kojíme třeba i po 1,5 hodině,když je přes den protivný a má hlad-prso ho vždycky uklidní ( i když moje dětská dr. říkala,ať se snažím kojení přes den natáhnout aspoň na 3 hodiny-prcek mi ale prostě tak douho nevydrží ://: ) V noci ale vydrží i 5 hodin spinkat vkuse ;) Jinak na bolavé bříško zkus kapičky SabSimplex (před kojením 10 kapek)nebo Babycalm,nahřívej bříško(my máme polštářek s třešňovými peckami z DM drogerie-je úplně zázračný,malý bez polštářku na bříšku už večer ani neusne :s: ). Nebo ještě zkus namasírovat bříško mastí Pupík (koupíš v lékárně),nebo je výborný Fenyklový masážní olej firmy Atok ;) . Jinak od 1 měsíce věku můžeš dávat do mlíčka Laktobacílky baby (nám hodně pomohly).

In reply to by xpetka

Ahojm tak téměř všechno co popisuješ děláme...teda kromě těch Laktobacílků-určitě je zkusíme...malej taky v noci spinká, někdy i 7 hodin v kuse, ale přes den se něco napláče. A zkusím teda kojit jen z jednoho-kojili jsme tak 2 měsíce, ale pak mu to nějak přestalo stačit či co...nevím, nebo jestli je to od toho bříška, že při kojení pláče-kdyby mi to tak mohl říct. I když naše dr. řikala, že tím, že se prsa střídají to být nemůže a že nemám řešit přední zadní mlíko...ale zase jsem slyšela, že to střídání může způsobit i úbytek mlíčka...no zkusíme cokoli. Moc děkuju za rady!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka