Jsme OK a asi to je kluk!!!!

24.11.2009

Ahoj maminy!!!! Tak jsem absolvovala konečně prohlídku, poradnu. Jsem 12+3 a termín porodu na den dětí 1.6.10!!! Konečně se přidávám k ofiko maminám s těhu průkazkou. Pan doktor ho musel probudit, aby spolupracoval a pak se čile hýbal ( divím se, že ho neprobudil už ten ranní sex :) ) Jednu ruku si dal pod bradu, druhou na koleno, pak chvilku seděl v tureckým sedu, pak cvičil s nohama...tep měl kolem 170 za minutu....hlavičku má v pořádku, no prostě má co mít má, nic mu nechybí, ani nepřebývá...ufff!!! Já jsem tak šťastná!!! a přítel taky! byl u toho a byl úplně na měkko. Píšu strašně překotně, omlouvám se, ale mám takovou radost, že nemůžu být v klidu: Jo a je to asi chlapeček!

Tak mějte se krásně, hlaďte bříška a pro Ty z Vás, které mají pochybnosti, jestli je vše OK, když necítí příznaky - nevolnost, bolest v prsou, zácpu atp....buďte v klidu! Já jsem necítilůa poslední 3 týdny lautr nic a jsme v pohodě :)

NA KOLIK % ŘEK DR. TO POHLAVÍ JÁ JSEM 11+4 A DR. ŘEK ŽE PRÝ TAKY MOŽNÁ KLUK NA 80% ALE MŮŽE TO BÝT PUPEČNÍKOVÁ ŠŇŮRA...TAK PROTO SE PTÁM JE MOC BRZY NA POHLAVÍ

In reply to by Kamulik

ahoj, to víš, ruku do ohně by za to ani jeden z nás nedal....řekl to se slovy..pravděpodobně, vypadá to, že by to mohl být....ale že to nemůže říct naprosto přesně. přikládám k tomu i můj názor, protože to tak nějak cítím od početí, že to bude kluk...a ten pindík, to podle mě taky byl...uvidíme v prosinci

Úžasný! To je suprový! Náš táta je pověrčivý, takže ho/jí nechce vidět dřív, než u porodu.. potratila mu nedávno (před 4 měsíci) kamarádka asi v 5. měsíci a umřelo mu dítě pár dní po porodu, tak se k němu nechce citově vázat. Jenže má smůlu, já jsem tak nadšená těhule, že se tomu nevyhne.. Takže gratuluji k tatínkovi na měkko. Taky bych si takového přála. Ale jsou horší věci. Je skvělé, že jste zdraví.. a tatínek stojí při vás, i když bývá daleko. Musí to být skvělý chlap, páč to taky nemáš jednoduchý. Zdraví oběma, i tatínkovi!

In reply to by Jana Kulhánková

Díky.Někdy mě napadá, tedy často, že mám opravdu báječného chlapa. Hned po vyšetření volal do Podolí, kdy má přijít k registraci. Dokonce tam půjde za mě, abych nemusela jezdit do Prahy a čekat tam v šest ráno. Včera zas udělal večeři, abych se mohla vykoupat a dnes, když jsem mu odpo volala, luxoval! No konečně chlap pro mě! Taky už těch lenochodů, egoistů a frajerů v mém životě bylo dost.taky hodně zdravíčka! hlavně teď, co se šíří ta mrcha chřipka

In reply to by olive

Mě spadá registrace na 14+0 na neděli a to tam jsou od 8,30 (v Podolí), takže já se relativně vyspinkám. A Jirka se moc pozitivně netváří, že mě tam má odvést - tedy nadšenej rozhodně není (autem tam netrefím), ale je fakt, že se taky můžu nasr.t a řeknu mu, že si tam zajedu MHD, aby mi nemusel pomáhat.. počkej!!! Hlavně je 2. den nějaký smutný. Prý mu v práci nic nejde, jak má. Že na mě v práci nějak moc myslí (a na Toma) a že se mu stejskalo.. a v noci mě pořád chytá a svírá, jak kdybych mu chtěla někam utéct (leda na WC :-D).. Asi ho přivedu na jiný myšlenky!

Oliv, ještě mě napadlo, že máš asi všímavého doktora, protože pohlaví je většinou znát až tak kolem 20tt. já se po tom dnešním vyšetření také ptala manžela jestli tam něco neviděl, ale jak už jsem psala, mimi se tak mrskalo,že to opravdu nešlo, a stejně to nechceme vědět, necháme si to až k porodu ;-)

In reply to by Dali80

No já ho tam taky viděla, i Petr! sice řekl doktor, že holčičkám jakoby prcka otýká, ale řekl, že se přiklání ke klukovi. No, po pravdě, přítel na tom neni vůbec špatně, tak se ani nedivim, že už ho má malej vidět teď :)

Oliv gratuluju k šťastnému dni. to je skvělý, že ti vše tak v pořádku dopadlo. Já dnes taky byla na NT+ a doktorka mě zavolá výsledky, snad už každou chvilkou, jsem napnutá jak kšandy. ale podle ultrazvuku by to taky mělo být v pořádku, máme správný počet nožiček i ručiček a nosánek je správně dlouhý :-) Jinak mě se mimi pěkně mrskalo, doktorka ho nemohla ani přeměřit, každopádně dle ultrazvuku jsem 12+4, termín 4.6. ;-) Přeji všem krásný den, pááá d.

In reply to by Dali80

No to je kvělý!!! A kolik měří? My jsme nějaký malý, necelých 6 cm. Přitom Taťka neni prcek, já taky nepatřím k nejmenším, tedy ani k největším...To budeš mít pěknýho divocha :) Já mám intelektuála, který si dává ruku pod bradu a na koleno....pohodář :) Máš fotku? já ji sem dám večer, až přijdu z práce. Přiznávám, že by tam byly i hezčí záběry, protože na tej, co mám je ufon, ne Hynek :)

In reply to by Dali80

Čím ho krmíš???? :) proč mám prcka? Vykládám si to tak, že je to tím mým kouřením na začátku těhu a těch 15 let před tím.... kouřila jsem 30 denně...ach jo, no snad vyroste. Vložíš ho tak, že tam kdy vytváříš obsah máš tam kolonu vložit obrázek. Napřed ho samozřejmě musíš mít v souboru v PC.

Ahojky, moc gratuluji. Já jsem byla dnska taky na kontrole a je zvláštní, že já jsme dneska přesně v 13 týdnu a termín mám také 1.6.2010. Dívala jsem se a je to úterý. Nejsi náhodou také přesně 13 tt.

Tak gratuluji,že máte všechno ok.Mě to čeká za hodinku mám hrozný nervíky jse podle Pm 12+0 tak uvidíme co mu tam vyjde.Jinak si užívej štěstíčka z chlapečka a opatrujte se

moc dobře, že je vše vpořádku!!!! Gratuluju!!!! Překvapuje mě, že už u takhe malého prcka si troufnou říct co to bude, my se to dozvěděli až v 21týdnu v Gennetu.

In reply to by honey82

Ahoj a děkuji....doktor řekl, že to nejspíš...asi vypadá..že by to mohl být kluk...já to tak nějak cítím od početí, že budeme mít kluka..tak je to nejspíš dedukce a zbožné přání :)

Ahoj Oli, moc gratuluji :one: , úplně Tvou radost chápu. Tak jsem ráda, že jste v pořádku. Mne čeká velký ultrazvuk dnes odpoledne, tak se taky těším. Doufám, že v práci to máš klidnější. Tak přeji ať pěkně rostete. :a: :a: :a: Ještě jsem se chtěla zeptat - když chodíš na prohlídky tak tam bereš přítele? Jako jestli jej tam doktor pustí? Mně na gyn dělá vždy jen vaginální ultrazvuk a zatím mne nenapadlo se zeptat, jestli by ho tam pustili. Ale dnes beru manžela s sebou :)

In reply to by Bonaquaa2

Ahoj a děkuji...Přítel chtěl jít a vím, že doktor tam chlapy bere. Chtěla jsem, aby tam u toho byl, protože přítel má ještě 5 letou dceru, na kterou přišel před půl rokem, tak aby viděl, jak se to děje. Netušila jsem, jak to na něj bezvadně zapůsobí. dokonce mě pak sám telefonicky objednal do porodnice k registraci. je hrozně aktivní a hrdý otec :) Hodně štěstí, ať máte krásné výsledky!!!Ol

Ahojky, tak to mocinky gratuluji super zpravicka a jeste ze vite co nejspise cekate super :one: Tedy koukam pekne se milacek predvadel, jsem zvedava az uvidim toho naseho drobecka jaaaa jeste pres tyden fnuk :( Tak se rkasne opatrujte ju? :h: :k:

In reply to by žabičkax

Díky :) No napřed nic nedělal a spal, až jsem si říkala, a je to tu..teď mi řekne, že srdíčko netluče, ale přítel hned na to: "hele..tady krásně tluče srdíčko!!" pak ho probudil a začal se hejbat. to je tak boží!!! jo a mám fotku, ale vypadá tam jako ufon. ale zato jsou tam vidět krásně lebeční kosti a bříško:) opatrujte se. hezký týden

In reply to by olive

tedy to msuela ybt nadhera jeee to fotecku dodej radi se take pokochame.... nene takle pozde by se nemlo stat ze by srdicko uz netlouklo.... faskt mam radost ze je sve v naprostem poradku jen tak dal.... jak ho dr vubec vzbudil? To by me fakt zajimalo....
diky moc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky