spermiogram

24.11.2009

Hezké dobré ráno holky, chtěla bych se zeptat především Vás zkušených :-) Zítra ráno jdu na gyndu, na preventivní kontrolu a Dr. mi napíše žádanku na spermiogram. Už to mám u nás v nemocnici zařízené, že přítel půjde 3.12. ve 13hod. Lahvičku mi sestřička dá, tak to spolu zvládneme u mně v práci na záchodě :s: Holky, prosím Vás, za jak dlouho budou výsledky spermiogramu, myslíte, že se to dozvíme hned, nebo budeme muset čekat nějaký ten den? Chtěli bychom i spermijky vidět, je to možné? Moc Vám děkuji za odpovědi. :a:

Liberci,ti výsledek,řeknou za hodinu,sperma nesmí být starší jak 1hod a hlavně ho udržovat ve spravné teplotě,nevím jak to máte daleko,pokud je žádanka neplatí se nic

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kolik to stojí v nemocnici, se zeptám jak půjdu s tou žádankou co mi dá Dr. na gyndě. Mě moje známá říkala, že pokud máš žádanku, tak je to zdarma, a druhá kámoška mi říkala, že zaplatím 1000 Kč. Tak teď babo raď.

Ahoj, tak vlastní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že výsledky sdělí hned, tak ať tam máte samé rychlé šikulky. :one:

holky a kolik to stoji ? Vcera jsem nasla na netu jeste nejake testy na doma ktere ukazou jestli je sperma plodne a spermie pohyblive.Stoji to 699kc

Ahojky, my jsem byli v Mělníku na spermiogramu a pan doktor nám řekl výsledek hned a ještě nám spermijky pod mikroskopem ukázal - chovali se tam k nám moc hezky :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka