Jak se nejrychleji zbavit rýmy u ročního dítěte

24.11.2009

Ahoj holky, jsem tu znova.
Nemáte něco osvědčeného, co nejrychleji zbaví rýmy ročního chlapečka?? Je toho plný, v noci ho to dusí, chraptí a nutí ho to kašlat a většinou mi vyhodí i jídlo, které jsem do něj pracně dostala.Kapu nasivin, stříkám sterimar, ale nějak mu to vůbec nepomáhá, odsávání je boj, máme tu klasickou hadičkovou odsávačku a s tou to stejně nejde.

Kliknutím vložíte smajlíky:

V případě rýmy u dětí máme odzkoušenou naši trojkombinaci :///: Odsávačku rýmy na vysavač, zvlhčovač vzduchu a sprej s mořskou vodou quixx. Během dvou dnů máme vždy rýmu pod kontrolou:-)

Holky, děkuji Vám moc za rady, tu odsávačku na vysavač určitě koupím, když mám takové přesvědčivé doporučení. Díky moc.

Ahoj, tak já bych především pořídila odsávačku na vysavač. Stojí cca 200-300 Kč a je k nezaplacení. Hlavně když budete pořádně a často odsávat, tak ho to nebude tolik zahleňovat. My měli teda rýmu jen jednou ( dneska nám je 14. měs.), ale kdykoli začne přes nos trošku víc funět nebo prskat, tak stříknu vincentku, odsaju a pohoda. Tehdy po té rýmě měl ještě dva týdny problém se zahleněním a dost mi z toho pak ublinkával, tak pozor!

In reply to by Rokl

Ahoj, jo jo , mi ji máme také poprvé.Tu odsávačku na vysavač musím tedy pořídit. Já vždycky preventivně stříkala sterimar nebo physiomer,ale teď to byl asi pořádný bacil, začalo to horečkami a já myslela, že mu rostou zuby, tedy ty mu asi stejně taky rostou a čtvrtý den se přidala ta hrozná rýma a horečky neklesají.A právě, že mi taky pořád ublinkává, jak se asi zahleněný, tak když zakašle, tak mi to všechno vyhodí.

In reply to by Ajanca

To ho k tomu blinkání asi nutí kašel. Ale i když je to nepříjemný, tak je určitě lepší, aby šly ty hleny z těla ven. Máte asi nějakou ošklivou chřipku, co? :-( Chudáček bobíšek. Kup tu odsávačku a vůbec se neboj ji používat pár dní často. Malý se možná bude trošku bát toho vysavače, ale zvládnete to a uleví se mu. Tak držím pěsti, abyste se s tím poprali co nejrychleji!

Ahojík, jak píše Kačka, tak nám hodně pomohlo zvlhčování vzduchu. Na topení jsem dala mokrej ručník a ještě přehodila mokrou plenu na postýlku. Odsávala a odsávala. Nejlepší je odsávačka na vysavač. Kapičky jsem dávala jen na noc.

In reply to by Ajanca

No to si piš! :) Opravdu k nezaplacení. Hodně toho vytáhne a hlavně je to raz dva venku. Opravdu doporučuju. Abych řekla pravdu, tak si ani nedokážu představit malému odsávat rýmu, kterou teďko měl, normál odsávačkou. Hlavně se neboj, je daleko šetrnější než ta normál. Jinak by ji do prodeje vůbec nepustili. Já jen, aby jsi se neděsila jako moje mámka s tchýní :s:

In reply to by Ajanca

ne ne , to vůbec ne. Jen to přiložíš k nosní dirce, ono tě to stejně hlouběji nepustí, je pak dost rozšířená, takže se nemusíš ani bát, že mimču nějak ublížíš. Taky jsem se toho bála, ale opravdu není čeho. A hlavně je to rychlý

In reply to by Kirsche

no, malej ji má poprvé a hrůza.Taky to za to stojí, když už tak pořádná.Já jsem na odsávání měkká, vím, že by se ta hadička měla zavést pát cm do nosu, ale to já nedokážu, tak mu s hadičkami šmrdlám jen okolo nosu a stejně je to boj.

In reply to by Ajanca

nesmis se bat jinak mu takhle nepomuzes.Mas videt jak nase mala ječi kdyz ji odsavam nos,ale musim abych ji pomohla.Drzim ji pevne,nebo pritel kdyz je doma a ja odsavam.Okolo nosu toho nevysajes takze strc dovnitr a saj jinak mu nepomuzes.A nejhorsi je ze s rymi muzou mit i zanet ucha kdyz je hodne zahlenenej takze odsavej!

AHOJ,
TAK BOHUŽEL JE PRAVDA,ŽE LÉČENÁ RÝMA TRVÁ TÝDEN A NELÉČENÁ 7 DNÍ :)
Pokud už má takovou silnou rýmu tak skoč k doktorce,dá ti nějaké kapky s efedrinem,který pomáhá nejlépe a nejrychleji.Jinak staré osvědčené,Nasivin nebo Olynth,zvlhčovač vzduchu(nebo mokrá plena) a na ty hleny hodně zapíjet čajem.
pa

In reply to by Kačka_1

ahoj, jo to si taky říkám, že je to jen rýma a že ji prostě týden budeme mít, ale je to děs, už se pátou noc budí a jen řve a řve, no, taky je to chlap.
Dneska k doktorce zajdu, byli jsme tam už v neděli, má k tomu pořád i vysoké horečky.Jen co se je na chvíli srazíme paralenem, tak po chvilce má opět 39°C. Snažím se mu dávat hodně tekutin, ale pít nechce, tak to dáváme po lžičkách, ale většinou si u toho zakašle a všechno to zase vyhodí.Ale na noc dám tu plenu.Děkuji za radu.

In reply to by Ajanca

Já vím,že to zvracení vypadá děsně,ale je to pro malého moc dobře,on se tím čistí a ty hleny z něj prostě musí ven.Jak píšou holky nahoře,kup tu odsavačku na vysavač,já jí používám i na staršího synka.Ten už umí krásně smrkat,ale stejně mu při velké rýmě vždycky ještě něco odsaju a jemu se líp spí.Ale kdyby do zítra nespadla ta teplota,tak s ním zase zajdi těch 39°C je u obyč virózy docela dost.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka