OGTT

24.11.2009

Ahoj holky. Tak mám v sobě ten lahodný mok pro vyšetření na OGTT a jsem asi prase, ale mně to vůbec nepřišlo odporný nebo hnusný, ale jak sladká šťáva.. Takže se to nechá v pohodě zvládnout, jsem to tam lupla na ex. :)

Máš pravdu, mě to taky nepřišlo tak hrozný. Navíc u nás v nemocnici mají zlepšovák, podávají to těhulkám vychlazené :///: Říkala sestřička, že vychlazené to leze lépe do krku. Prý se dřív holkám dělalo hodně špatně z toho,jak to mělo pokojovou teplotu :sick:

Jsi sikulka, zes to tak hezky zvladla, mne to taky neprislo hnusny, taky jsem to vypila na ex a pak jsem si dala k snidani po ceste domu tvarohovou buchtu :)

Jéé,holky,to jste mě potěšily :) .Mně teda sladké nevadí,ale když tady každý píše,jak je to hnusný,tak jsem měla obavy :? ,ale teď už to ze mně spadlo.Já jdu zítra,tak jen se modlim,aby mi jí nenašli,ráno vstanu a musím si dát čokolku nebo něco sladkého,jinak se nenastartuju a s tím by byl samozřejmě konec :O :a:

In reply to by sobotce

Ahojky, buď v klidu,je to jak Sprite bez bublinek... :) ,já jsem taky děsně na sladký a bála jsem se ,aby mi nic nenašli - protože to by teda byl asi můj konec - a v pohodě,všechno v normě. Nejhorší je na tom celým asi to čekání a pak ty odběry,pití jako takový mi nevadilo vůbec. Je toho teda slušnej kyblík,ale dá se to v poho. A když jsi na sladký,slupneš to jak malinu. Tak ať je to všechno v pohodě... :a:

In reply to by Kamišek

To mi povídej,já jsem na sladké i normálně,ale teď v těhu to je děs.A říct mi,že nesmím ani kostičku čokolády,to by mě zabilo.A ta představa- Vánoce,cukrovíčko a já to napeču a pak budu jen žalostně čučet,jak to kluci ládujou,to je noční můra

Čauky,
hele, a nechceš jít ještě jednou, když ti to tak chutnalo? Já mám jít v pondělí,... tak bys to mohla vzít za mě :s:

tý jo na ex jo? kolik jste toho měli? my půl litru :jawdrop: tak to by na ex nešlo ani omylem.... a jako citronová šťávat to teda nechutnalo, chutnalo to jako ten nemocniční hnusnej čas, jen příšerně sladkej :s:

:s: :s: :s: :s: :s: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :a\|: :a\|: :a\|: Sikulka ja nastesti nejdu,ale myslim,ze by mi to taky nevadilo!!! :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka