Opět špinění :-(

24.11.2009

Ahoj holky, tak já nevím co dělat. Jsem dnes s menším 15+4 a včera jsem měla trošičku krve (né jasné a pouze v takovým tom hlenu)... Docela mě to vyděsilo. Jenže mám nějaký moribundus (naštěstí se nepotvrdila ta spála) a už od soboty ležím... Takže jen doufám, že je to z toho věčnýho smrkání a pokašlávání... Dnes jsem chtěla volat k doktorovi, ale jsem čistá... Na jednu stranu jsem ráda, ale samosebou mě to stejně moc neuklidnilo :-( Uvidím co dnes večer a zítra dyžtak vyjedu bez zavolání rovnou do ordinace...

Ahojky Kači, já už si říkala, že jsi dlouho o sobě nedala vědět!! Ještěže jste v pořádku!!! Tak držím pěstičky ať jste v pořádku!!! Pěkně odpočívej a pohlaď za mě chlapáky :) !!! já jsem dneska začala kontrolovat cukr a mám super hodnoty, takže nějaký blbý poplach!!!! zbytečně jsem se nervovala!!! No prostě vysadím sladké a normální jídlo mi nic nedělá!! tak se opatrujte a dávej na vás pozor!!!papa

Holky moc díky za podporu... Tak jsem si tam volala a měla jsem hned přijet... Naštěstí je vše ok - bylo to prý pravděpodobně slabé krvácení z čípku, ten je ale naštěstí zavřený a drží... Včera mě opět dost píchalo bříško, takže to přisuzovala doktorka růstu dělohy (prý rostou ve "skocích") - a přece jenom dvojky dělají pořádnou zátěž... Mám to citlivější tím prodělaným zánětem, takže mi zvýšila opět Utroš na 3x1 a musím ležet... Což není problém, protože se snažím vyležet ten moribundus... Snad to bude už ok a já nebudu muset opět plašit... Ale potěšil mě ten příštup - prý radši přijeďte, koukneme, budete klidnější... nechala mě skoro 5min koukat na UZ, jak se protahují a otáčejí... Nakonec se povedli i nějaký fotečky, tak si je pak oskenuju a dám vám je sem... Uff... to byly nervy... jdu zkusit něco sníst (dnes mám opět zvracecí den :00: )

Ahoj, já jsem sice o dva týdny za tebou, ale zrovna jsem se vrátila od doktora, v neděli jsem si hrozně kejchla a od tý doby taky, krev a špinění, tak jsem tam radši zajela a všechno je ok. Jen se hrozně smál, jestli prej k němu budu jezdit kvůli každýmu kejchnutí, vtipálek. Ale UZV udělal a já jsem klidnější a manžel je klidnější a pes je taky klidnější, tak aspoň tak :)
Držim palce, ale myslim, že mimísci jsou v pohodě, něco přece vydrží :a:

tak držím palce aby bylo vše v pořádku,odpočívej a kdyby se to ještě opakovalo,vyraž raději k dr. Ahojky :a:

Ahoj kočko, já jsem se se špiněním a krvácením potýkala celé těhotenství... dokonce jsem byla 3x hospitalizovaná v nemocnici a až při té třetí hospitalizaci (byla jsem v jiné nemocnici) mě řekli, že se mi pravděpodobně celé těhotenství táhne nějaký zánět na děložním čípku a proto ta krev - zaléčili mi to antibiotiky a od té doby mám klid... Teď jsem ve 40.tt... Takže neboj, určitě to bude dobré, ale možná bych si být tebou nechala udělat alespoň nějaké stěry nebo tak, jestli náhodou nemáš podobný problém... Držím palečky, ať je vše v pořádku, ale kdyby se to špinění znovu objevilo, raději zaběhni k doktorovi... Opatruj se, páček H.

Ahojky, u Tebe to je furt něco vid? 4lověk nemá chvilku klidu..ale to bude určitě dobrý uvidíš. Budu držet palečky:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka