Duphaston

24.11.2009

Hezké ráno všem. Holky, včera mi známá dala 2 balení Duphastonu, které ji zbyly. Ale pořád váhám, co s tím. :? Začaly by jste to brát bez doporučení lékaře? Vyšlo by mi to asi do 11 týdne, ale vůbec s tím nemám zkušenosti, co potom, až ho přestanu brát, nemůže se něco stát? Pořád se hrozně rozčiluj se synem, tak si říkám, co kdyby???? :(

pimpa!ahoj duphaston ti jen pomuze,podporuje teho.ja ho brala do 17tt,jeden rano a jeden na noc,cekam treti mimco,,vsechny rizikovy,takze sem necim prosla,,kdyztak pisni !!!!papa

....beru duphaston doteď...tedy dobírám poslední balení...jsme už 21 t., můj Dr., mi ho dal, proti potratu, ale nejen to- má za následek vyživovat žluté tělísko, zpevňovat dělohu a udržet plod a pevnost jeho lůžka. Jelikož se pohybuji ve zdravotnictví, jistě se nemáš čeho obávat a nedívej se na to jako na lék, popř. antibiot. atp., toto má úplně jiné fce. :-) Každopádně nic nedáš za zvednutí telefonu svému dr. a pár otázek..., aby jsi byla klidnější a neprobírala toto - vcelku brání léčiv mezi babskými drby. :-) Protože jedna paní povídala je někdy hůře ...než jeden dotaz patřičné osobě, a hl. je možné, že bude o´bsahovat nějakou alergickou složku....sice zde asi né, ale může se stát. 100% jistotu, ti tady tyto rozhovory nedají! Pa :a: .MOŇASEK :-)

ho sama nebrala ani nahodou aniz by mi to rekl doktor.Sama ho v tehu beru kvuli minulemu samovolnemu potratu v 7tt.Jsem ted 14+4tt a zrovna mi dosel,takze za minutku jdu k doktorovi a uvidim co mi rekne.Myslim,ze uz mi to ukonci.Byt tebou,tak klidne o nej pozaam i doktora a on ti sam rekne.Ja sama jsem taky prosila na zacatku tehu o podporu udrzeni a hned mi ho nasadil,ale je to doktor a sama bych si ho nikdy nedala.

No nevím. Já ospbně bych asi nezačla, nemám na to odvahu. Ale nic ti to udělat nemůže. Je to sice hormonální lék, ale jsou to hormony, které těhu podporují a má je každá těhu ženská. pokud by jsi šla do nemocnice třebas jen s malilinkym zašpiněním, tak ti ho taky nasadí bez toho, aby ti třeba vzali krev. Dávají to spíš už rutinně..

Určitě si Duphaston neber bez doporučení lékaře !!! Je to hormonální lék, který je na předpis a dávkování určuje lékař, takže pokud stímto lékem nemáš vůbec žádné zkušenosti, vůbec jej neber a zvlášť pokud jsi těhulka.

Ahojky,myslim ze ublizit si tim nemuzes.bere to spousta tehulek,ja taky.je to na udrzeni mimiska.a urcite negativni ucinky by na tebe ani fazolku mit nemelo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka