od kolikátýho týdne strie

23.11.2009

ahoj hoky, zajímalo by mě, v kolikátým týdnu se vám začaly dělat strie. Čekám dvojčátka, mám už docela pěknej bubínek, tak čekám, kdy vykouknou. Díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem mazala 2krát týdně a strie jsem neměla žadné :n: přibrala jsem 14kg ale nečekala jsem dvojčata tak nevím :n: :\x:

Ahojky,
tak ja nemazala bricho vubec a do porodu zadna strie,ale po porodu hned dalsi den uz jsem mela dve asi dvou cm a ted 5mesicu po porudu mam snad asi 5,neni to nic hrozneho.
Horsi je ze mi celkem dost visi povolena kuze na brise,kdyz stojim je to dobre horsi kdyz si sednu :O

při prvním mimču jsem měla malinko na bříšku nic hrozného mazala jsem dvakrát denně jenom břícho.popraskal mi zadek a asi bych řekla poslední měsíc.no ted čekám druhé a jsem 27tt.a doufám ,že to přežijem taky nějak podobně.ale tobě radím mazat třeba třikrát denně.mám kamarádku porodila dvojčátka před třemi měsíci.do šestého měsíce nic.a pak to šlo.a má opravdu moc strii na bříšku.a dost hluboké.má z toho někdy dost depky.a to se mazala jak uměla vypotřebovala asi 10 krémů.Dvojčata jsou nápor na kůži.tak prevence.já používám BONELLU krém proti strii

In reply to by monies

používám tu světlou Bonellu.vím ,že existuje ještě taková silnější proti strii ,ale mě ta co mám docela voní.tak to z něčím střídej.je těch krémíků proti strii je hodně.a co čekáš?kamarádka má dvě holčičky.

Ahojí tak já než jsem otěhotněla měla jsem 43 kilo v den porodu jsem měla 67 kilo ... bříško teda ploché nemám a mám jen jedno miminko ,ale ani jednu jedinou strii ... ani na bříšku na stehneh na prsou jsem měla,ale ty už tam dávno nejsou ... nemazala jsem se ... v rodině všechny ženský měli striie jen já nic :)

Ahoj, mě se teda strie vyhnuly, na břiše nemám ani jednu, mazala jsem těhotenským olejem od Weledy.

In reply to by monies

Záleží jakou máš kůži.Držím palce at ty mrchy nevylezou.Já je mám i na kozách.Ale i při porodu můžeš popraskat nebo po porodu. ://:

In reply to by monies

Jéééé.Zas to tak neber.Časem to vybledne.Já popraskala jen ha stehnách trochu a na prsou(ty až po porodu mi popraskali bo se nalívaly)Břicho nemám vůbec popraskané. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju, jednou jsem viděla tvoje fotečky, chudinko, ale zase ta malá za to stála, viď?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je jasný, máš moc hezounkou holčičku, to my máme dva kluky, tak třeba do třetice - jednou :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka