Strašně moc mi to těhotenství utíká!

23.11.2009

Já pořád nemůžu uvěřit, že jsem už ve 30tt! Do porodu mi to teda připadá ještě hoodně daleko:-), ale zatím mi ty týdny utíkají neskutečně rychle. Maminky, které čekáte druhé děťátko, taky vám to tak šíleně letí? :)

Druhé čekám taky v dubnu a vleče se to upně neskutečně. Teď 21.týden Mám problémy a spíš mi teda přijde, že se děsím každého nastávajícího týdne. Nejradši bych to přeskočila aspoň do toho 30 týdne.

In reply to by Dalila

hihi se tu sesli vsichni Dubnici ;-D no ja bych to take preskocila ason na ten 30tt a pka konecstarosti!!JEnze to sme si rikala i u prvniho a pak zas az bud ve 36tt a pak az do porodu a pak sem si naivne myslela ze starosti konci,ale oni zacinaji hihi ;- ) ale pomaha hodne se zabavovat..chodit s nasem prckama ven ci si s nima hrat a pripravovat je na brasku ci sestricku ;-) ale leti to tak pomalu ;-(

In reply to by Janča-těhulka

hihihi me u prvniho desne chybelo ;-) tak jsme zvedava jak bude take po tretim ;- )to planuji,ale az za par let!KOlik sou deti stary???Ja ziji v Praze,ale ted bohuzel v Anglii ;-( takze TU TRNU HRUZOU!!!PRvni tehu sem mela dovoleno v CZ a ted u bohuzel musim byt tady :-( a REKNU TI VY MATE SUPER DR!!Takovy LUXUS!!!Tady neni ani ty detsky Dr ci ja kse nazyvaji tu sou k nicemu!!Takze ja ma sto chuti odmitnout tu kravu a jit az rodit a delat si prohlidky sama..stejne delaji hovno!Ani nekontroluji cipek!Pry kuli infekce a ze u druheho tehu ho nechteji..takova kravina..takze trnu tu hruzou a cekam na 26tt..pokud se mi stane to co se stalo u Hely..muzu se rozloucit ;- ( takze fakt na HO ;-( no nebudem si stezovat :-) hezke vesele zpravicky!!Takze uz citis pohyby hodne brzy vid???

In reply to by Marika Burder

A proč nemůžeš do ČR je fakt že už jsem slyšela že v cizině to stojí za .............já taky trnu co bude a doufám že to zvládnu....A co máš problémy nebo co jestli nevadí že se ptám?? Naše Zuza má 6,5 a Patrik skoro 5let Pohyby cítím ale není to nic hroznýho je to sranda ....sledovat to..

In reply to by Janča-těhulka

PRotoze Stevovi se tu v CZ nelibilo..takze sme se vratili,kdyz bylo Hele 3mesice zpet a ja si tak zas zvykla na to jidlo,rodinu,kamarady a Dr...a ted mi slibil druhe mimlae bud msuet byt tu...a hlavne ja byc hnechtela byt sam v Cz bez neho kuli Hele at ma tatinka..takze ot tech par mesicu preziji a pak uz to bude oki.Zatim no ZATIM DIKYBOHU ZADNE!!!!!!!!!!!!!!Ale jen se silene desim,ze prijde ve 22tt to co sem mela s Helou a muzu si jit asi bodnout ;-( me chytli v tom tydnu take krece..lidi mi chteli volat zachranku ja ze ne ze sama dojdu tak sem dosla..no silene bricho stvrdlo a bolelo to jak....tak si me tam nechaly na tyden a davali mi kapacky a rekli ze mam mit klidovy rezim atd...jezne tady mi ty kapacky ten horcik nedaji a ani magnezko....ale mam ho koupeny tak jen cekam az to zacne a vubec uz si nepamtuji kolik sem brala u Hely,alesnad dve tabletky neuskodi..tady mi ta krava rekla,ze pokud nejsem ve 24tt,tak se mnou nic delat nebudou!!JA si porad rikam,ze sem ji asi spatne rozumela!!NO ja se neudrzela a rekla ji sve..dalsi kontrola je za ve 28tt a ve 24tt je jen Dr...co ten bude delt se mnou..pry testy na cukrovku nedelaji ;-( no ja je nemela ani v CZ mam mi je delala..jenzetady to nemam..tady ani cipek nezkontroluji,ani se neptaji na otoky na nic..po porodu sede domu az po 9hod ci po 8hod pokud je teda vse v poradku....no ja mam sto chuti se na tu midwife vykaslat....a prsote nejit.....je to jen ztrata casu,zas se sni bud jen hadat..to je to ja vim co je v CZ,tak cekam tu stejnou peci i po produ..sice tu dostanes pneomokaka a streptokoka zadaco,ale co je to!JA si to radeji sama zaplatim a mit to co mate Vy...takhle sem si nidky nestezovala...tady jen....ale jeste ze josu gyndari online a pokud to zacne muzu mu pisnout a on mi snad pomuze ;- )jee to je krasne!To si to miminko uzijes!!Hele je ted 16mesicu..takze to bude super hocnicka,ale desnese tesim!!JA to urcite zlvadnu ;- )to bude krasne.JA citim pohyby jiz od 16tt,ale nejsou jeste pravidelne ;-( tedsem skoor 18 a mimkio sem necitila den a neco,tak trnu..ale vim,ze jeste nemuu cekat poradne kopance a vlvneni bricha ;-) uz vis co to bude???NEchas si to rict???Jeste 2tydny a uz konecne vim co to bude :- ) to bude bajo..jenze pak uz zadny UTZ..ale ja si ho zaridim hihi ja si pusu otevru ;- ) uz mate jmena???Ty mas termin kdy??Ja mam nekdy 28.4. :- )

In reply to by Marika Burder

Miri taky to nemáš lehké. Já mám termín 8.4. a bude to KLUČIK moc se těším. Jinak naše děcka jsou 18 měšíců po sobě a je to sranda. První půl rok to bylo fajn malej jen spal a to co miminka dělají a horší to bylo po tom půl roce až mimino začne někde lézt a je živější to je honička aby se uhlídalo. A něco se nestalo. JInak jména máme na výběr ŠIMON, MARTIN, JAKUB...tak uvidíme naše děti to prý vyberou. A co vy jaké jména máte???? Jinak magnézium beru od 17tt a můžu max.2+2+2 až prý do mírného průjmu tak si ho kup a papej ho....ti dr. jsou někdy paka....

In reply to by Janča-těhulka

Jee mi pak muzes pomahat hihi na moje odpovedi :-) jsi peknezkusena maminka!!To bych take potrebovala!!HEle bude 21mesicu,az se to male narodi taksnad..ale jeste nechodi ;- (a to je ji 16m!!Ona se snazila to aano,postavila se sama,az na to,ze si pak nasa kolinka a chodi po kolinkach a ma ruce prazdne ;-) uz ani zarucky moc nechce..no tkacekam zda bdu tahat oba prcky ;- )jee Simon je moc krasny a JAkub jeste hezci!!MAte desne krasna jmena!!My mame pro holcicku Hanna a kluk Nathan u holcicky sem stasnta ze sme dosli ke kompromisu Hanna je to jak ceske jmeno!!Takze pro me to bude Hanka ci Hanicka a pro meho Hanna je nteda Nathan a ja tak CHTELA VACLAVA!!Jenze ja si vybrla u Hely to muj musel mlcet a ja si vybyrala,takzeted byl na rade on a byl tak velkorysej ze mi dovolil Hannu hihi.Super,takze uz muzu?JAni,jen mi vysvetli co znamena 2+2+2???? JA SEM DENSE NATVRDLA!!!To dve tabletky denne???A pokud dostanu prujem,tka ho mam pak zas vysadit??NO ja sem si privezla z CZ dve krabicky MAgnezka tady to nemaji a pokud jo tka v takove krabicce a je to vodicka bila :? takze sme rada ze mam to nase.MOC TI DEKUJI!!OPRAVDU MOC!!Hele ono v kazdem tehu je neco :-) ono by to poctate zas byla desna nuda :-)

In reply to by Marika Burder

Miri, naše dětičky začali vztávat taky až kolem 17 měsíce tak buĎ vklidu. Magnezium jim 6 tablet denně ráno 2 v poledne 2 a večer taky 2 ale to je fakt při velkých křečích jinak si dej třeba ráno 1 a večer 1 a uvidíš. Maximum je fakt 6 denně. Když bude průjem tak nevisaď uplně ale zmenši si dávku. Taky jsem to tak dělala...prý tím nemůžeš nic pokazit. Jestli prodávají nějakou minerálku s magneziem tak si ji kup a už teď a sem tam popíjej. Jinak tatínkům se musí dát taky nějaká funkce ve jménech....já jdu chystat manžílkovi jídlo tak se měj a někdy napiš zatím papa a dobrou noc vám všem do ciziny. Jana :a: :a: :a: :a: :one: :girl:

In reply to by Janča-těhulka

JANI,JESTE JEDNOU TI SILENE DEKUJI!!Silene si pomohla!!!Ja prave badala kolik tak mohu..takze zatim jednu rano a druhou vecer..no bajo takze uz to vim.SI ZLATICKO!!takze je jeste casu vid..ja si take rikam,jen babi me porad rika at jdu uz k Dr..takze uz me to....MOc preji aby bylo vse v poradku a psali si jak ve nase novorozenatka delaji a jak deticky zlobi hihi to bude bajo!!A urcite bude i ja to vim,jen sem silena panikarka,tak snad ty si to uzivas!Ja si tehu nikdy neumim uzit ja si ho umim akorat hihi,Urco ty take pisni!!At mu chutna papapapa :a: :a: :k:

jeee DEJ SEM RECEPT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja ma druhe prcka a cekame ted v Dubnu,takze SILENE DLOUHA DOBA!!!Ale HEla mi pomaha..ale desne je to dlouhe ;-( pisni recept jak to utece ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka